Connect with us

Музика

По-голямо парти със SKRILLEX в България

Avatar

Публикувано

на

skrillex ultra 2014

Поради огромния интерес към световноизвестния дъб-степ артист SKRILLEX домакините от YALTA и мениджмънта на артиста решиха, че първото му гостуване заслужава да бъде много по-грандиозно и на по-голяма локация, която да побере всички желаещи да видят звездата в пълния му блясък. Така шоуто на 29 януари се отлага. Организаторите избраха по-голяма локация, която заедно с новата дата ще бъде обявена съвсем скоро!

Всички, които са закупили билети за шоуто на 29 януари  могат да изберат от няколко варианта:

  • да запазят билетите си за новата дата (ще бъде обявена съвсем скоро). Не е нужно презаверяване;
  • да си върнат билетите от мястото където са закупени в периода от 29.01.15 до 27.02.15;
  •  да използват билета си и да дойдат с него на TOP 100 DJs World Tour в Арена Армеец на 27.02.15. Не е нужно доплащане или друго допълнително действие от тяхна страна.

Sonny John Moore, познат с артистичния псевдоним SKRILLEX, e един от най-актуалните, харесвани и продавани артисти към днешна дата. Богата музикална история от над 11 години усилена работа с безгранична страст, безспорния талант и постоянството извеждат SKRILLEX на върха, където му е мястото. Стартирал кариерата си като вокал на харкор бандата From First to Last, днес SKRILLEX e носител на 6 награди Грами (част, от които за най-добър денс и електронен албум), държи още отличието за най-добър музикален клип на MTV Video Music Awards (2012 г.) и изпъква с близо 20 милиона последователи във Фейсбук и над 3 милиона в Туитър, което през 2012-та го нарежда под номер 1 в класацията „Билборд Соушъл″. Хитовите Scary Monsters, Nice Sprites, Bangarang, както и работата му с KORN, DEADMAU5, DIPLO са само част от причините, заради които казваме, че за артист като SKRILLEX може да се говори много.

Continue Reading
Advertisement