Открийте ни и в

Lifestyle

Превърни се в символ на женствеността с AVON Femme Icon

Avatar

публикувано

на

Превърни се в символ на женствеността с AVON Femme Icon 141

Козметичният гигант AVON разкрива тайната на женското обаяние с новия си аромат Femme Icon, вдъхновен от неугасващата сила на автентичната красота. В сърцевината си парфюмът носи кадифени листенца от роза, а меките дървесни нюанси на пачули се преплитат с масла от червени плодове, за да допълнят ароматния букет с топлота и чувственост. Парфюмът с ухание на есенно вълшебство създава приказно усещане за ефирност и превръща всяка дама в неподражаема икона на женствеността.

Идеален за потапяне в романтичния полъх на есента, ароматът деликатно обгръща сетивата и създава усещане за сила и увереност. Femme Icon e съвършеният парфюм за всяка дама, която иска да притежава обаянието на изтънчена икона, без значение къде отива или какво прави. Парфюм със собствен характер и неустоимо обаяние за женственост, неподвластна на времето.

Опияняващият еликсир с карамелено-мускусни акорди прави звездния си дебют в луксозна опаковка, която се откроява със своята златиста и диамантена елегантност. Хармонията от съблазнително сладка роза, нотки пачули и плодови акорди малина и ягода превръщат всяка жена в богиня, а всяко нейно движение в пленителна магия.

Новият аромат може да бъде поръчан на www.avon.bg или на Представител в кампания 12 от 20.08.2015.

Реклама