Открийте ни и в

Кино

Предварителните продажби на билети за “Красавицата и Звяра” започнаха

Avatar

публикувано

на

Предварителните продажби на билети за "Красавицата и Звяра" започнаха 141

Вечната приказка на Дисни, покорила няколко поколения, оживява на голям екран в ослепителна игрална версия на 17 март. Вълшебното приключение Красавицата и Звяра е чакано от милиони зрители по целия свят. В България най-нетърпеливите от тях ще имат възможност да бъдат сред първите, прекрачили прага на омагьосания замък, защото предварителните продажби на билети започват от днес – 1 март. От тогава зрителите ще имат възможност да закупят билети и за предпремиерните прожекции на 16 март. Филмът с участието на Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Еванс и много други идва в България на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Най-големите фенове на Красавицата и Звяра в България ще имат възможност да са сред първите, които ще видят игралната версия на вечната история на Бел и Звяра. Когато младо момиче от затънтено френско село, но с огромни мечти, попада в омагьосания замък на принц, превърнат в звяр заради арогантността си, техните отношения преминават през куп перипетии, докато се стигне до най-искрени чувства. Вълшебният свят на приказката е населяван още от омагьосани придворни, превърнати в говорещи и изключително чаровни домашни предмети, както и от красив злодей, който няма да се спре пред нищо, за да се ожени за Бел, включително и да убие Звяра. Световното турне на актьорите и екипа е вече в разгара си и някои от големите световни столици – Париж, Лондон, Шанхай, вече се потопиха в приказната атмосфера. А отзивите от късметлиите, имали възможността да гледат филма, са повече от възторжени.

В главните роли ще видим Ема Уотсън (поредицата за „Хари Потър”) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс („Хобит: Битката на петте армии“) като Гастон – красивия, хитър селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон. Във филма основно с гласовете си участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Режисьор на Красавицата и Звяра е носителят на „Оскар“ Бил Кондън, а сценарият за пълнометражната версия на класическата приказка е написан от Евън Стилиотополус, Стивън Чоски и Бил Кондън.

 Красавицата и Звяра идва в кината в дублирана и субтитрирана версия на 17 март в 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Реклама