Открийте ни и в

Lifestyle

Вижте как да спечелите Huawei Watch GT 2 Pro!

публикувано

на

Вижте как да спечелите Huawei Watch GT 2 Pro! 141

снимка: ПР

Huawei България стартира нова игра, в която дава шанс на един от феновете си да спечели най-новия смарт часовник на марката – Watch GT 2 Pro. Играта е вдъхновена от неговата иновативна функция HUAWEI Share OneHop, с която снимка от Huawei смартфон може да се прехвърли директно като дизайн на циферблата на новите смарт часовници Watch GT 2 Pro и Watch Fit, отскоро налични и на българския пазар.

Предложенията, заснети с Huawei смартфон, могат да се изпращат като коментари под който и да е от следните два поста на официалната страница на Huawei Mobile в България:

#ИГРА с новия #HuaweiWatchGT2Pro ⌚Един от Вас може да спечели часовника с дисплей от Сапфирен кристал ? и батерия, която издържа до 2⃣ седмици!⭐ Как да участвате? ⭐? Качете снимка в коментар към поста, която предлагате да бъде използвана като дизайн на циферблата на новия Watch GT 2 Pro.Най-оригиналната идея ще бъде избрана от екипа на Huawei България.? Период на играта: от 9 до 23 октомври.? Победителят ще бъде обявен на 30 октомври.Играта ни е вдъхновена от функцията HUAWEI Share OneHop, с която можете да снимате с #Huawei телефон и директно да прехвърлите снимката като дизайн на циферблата на своя смарт часовник.Вижте новия Huawei Watch GT 2 Pro: https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt2-pro/Общи условия: http://bit.ly/WatchGT2ProTerms

Geplaatst door Huawei Mobile op Vrijdag 9 oktober 2020

Искате ли да спечелите новия #HuaweiWatchGT2Pro?Изключително лесно е. ???? Качете снимка в коментар към поста, заснета с #Huawei телефон, която предлагате да бъде използвана като дизайн на циферблата на новия Watch GT 2 Pro.Най-оригиналната идея ще бъде избрана от екипа на Huawei България.? Период на играта: от 9 до 23 октомври.Победителят ще бъде обявен на 30 октомври след финално журиране.❤️?? Можете да подкрепите най добрите участия с реакции, за да ни помогнете в избора!Играта ни е вдъхновена от функцията HUAWEI Share OneHop, с която можете да снимате с #Huawei телефон и директно да прехвърлите снимката като дизайн на циферблата на своя смарт часовник.Вижте новия Huawei Watch GT 2 Pro: https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt2-pro/Общи условия: http://bit.ly/WatchGT2ProTerms

Geplaatst door Huawei Mobile op Donderdag 8 oktober 2020

Потребителите могат да участват с произволен брой предложения до 23 октомври, след което тричленен екип на Huawei България ще избере и награди най-оригиналната снимка, подходяща за дизайн на циферблат на Watch GT 2 Pro. Пълните условия на играта могат да се видят тук.

Huawei Watch GT 2 Pro идва с премиум дизайн и материали – стъкло от сапфирен кристал, керамичен гръб и корпус от титаниева сплав, които го правят освен красив, и много удобен, лек и ергономичен. Поддържа над 100 спортни режима, до 2 седмици живот на батерията, безжично зареждане от съвместим с функцията смартфон, и подобрен мониторинг на стреса, качеството на съня, пулса и наситеността на кръвта с кислород. Повече за него може да научите тук.

Реклама