Connect with us

Lifestyle

Представяне на темите за Galaxy S6

Avatar

Публикувано

на

avengers all

Сега, след като потребителите знаят как да теглят и инсталират една от най-вълнуващите нови теми за Galaxy S6 и S6 edge, тук ще разгледаме някои от наличните проекти, които ще дадат на смартфоните им перфектен, персонализиран вид. В момента има повече от 30 теми в Theme Store, които са на разположение в световен мащаб.

Персонализирането на тапета на смартфона е забавен начин потребителите да покажат тяхната индивидуалност и интереси. Тапетите, предлагани от „Отмъстителите: Ерата на Ултрон на Марвел”, LEGO и корейския тематичен парк „Евърленд” допълват Galaxy S6 устройствата и ще бъдат източник на мотивация всеки път, когато потребителите използват смартфона си.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]avengers-bw[/media-credit]

Пригответе се за предстоящата премиера на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” чрез трансформиране на Вашия Galaxy S6 в Хълк, Железния човек, Тор, Черната вдовица, Капитан Америка или Хоукай с вълнуващи дизайни с герои от Marvel. Но бъдете внимателни, инсталирането на тези теми може да провокира героични действия на доброта, докато решавате световна криза!

Широката гама дизайни и тапети в Theme Store включва също и оформления за потребители, които предпочитат по-артистични, сладки и модерни дисплеи. Приятелските настроените герои като Molang и Hello Kitty, заедно с тапетите Lego Juniors и Lego Minifigures ще придадат на Вашия Galaxy S6 специално излъчване и ще Ви напомнят да бъдете положителни през целия ден.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]lego[/media-credit]

С тапетите от „Евърленд” – корейски увеселителен парк и курорт, потребителите могат да персонализират своето потребителско изживяване с Lenny and Friends, сладките и популярни герои-животни, които участват в тематичния парк.

Advertisement

Но не става дума само за симпатични герои и супергерои. Потребителите могат също да изберат тапет от марката за интериорен дизайн Hanssem, която произвежда изискани кухни, бани и интериорно обзавеждане.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]lennynfriends[/media-credit]

За да имате достъп до Theme Store и колекцията от вълнуващи теми за Galaxy S6 и S6 edge, отидете в менюто за настройки на устройството и изберете Тапети. След като разгледате Theme Store и намерите новия си страхотен тапет, просто го изтеглете, за да го инсталирате и да му се наслаждавате.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтери, медицинско оборудване, мрежови системи, полупроводници и LED решения. Водещи сме и в пространството на Internet of Things, както и в нашите Smart Home и Digital Health инициативи. За нас работят 307 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален сайт www.samsung.com и официален блог global.samsungtomorrow.com.

Continue Reading
Advertisement