Открийте ни и в

Кино

Премиерата на „FEAR THE WALKING DEAD“ в България ще бъде едновременно с премиерата в САЩ

Avatar

публикувано

на

Премиерата на „FEAR THE WALKING DEAD“ в България ще бъде едновременно с премиерата в САЩ 141

снимка: myPR

AMC и AMC Global – международната телевизионна мрежа с марка AMC, съобщиха на Comic-Con International в Сан Диего, че световната премиера на най-очаквания нов летен сериал „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” ще се състои в неделя, 23ти август в 21:00 ч. (Pacific Time). Дебютът на разширения 90-минутен епизод по каналите на AMC Global по света ще се излъчи едновременно с премиерата му по AMC в САЩ. В България премиерният епизод ще се излъчи в понеделник, 24-ти август в 16.00 ч. и ще бъде повторен в праймтайма в 23.00 ч. АМС ще излъчи „Пази се от живите мъртви“ в България със субтитри.

Всеки следващ епизод ще се излъчва едновременно с излъчването му в САЩ и ще има повторение в праймтайма в 23.00 ч. – това важи за всички шест епизода от първия сезон на сериала. Финалът на сезона в териториите от централна и Източна Европа ще бъде на 5ти октомври 2015 г.

“Напрежението от очакването на „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” по света достига своя апогей и ние сме много въодушевени от факта, че ще можем да покажем сериала на феновете си в целия свят по същото време, както в САЩ”, заяви Брус Тъчман – президент на AMC и Sundance Channel Global. “Независимо дали се намират в Хонконг, София или Сао Паулу, зрителите на AMC ще се включат едновременно в пътешествието, за да преживеят началото на зомби апокалипсиса заедно”.

“Робърт Къркман, Дейв Ериксон и невероятните сценаристи, продуценти, актьори и всички други от екипа, вдъхнали живот на „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead”, са се потрудили сериозно, за да създадат един напълно различен и увлекателен нов сериал”, заяви Чарли Колиър – президент на AMC и SundanceTV. “В „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” ние ще се включим във времето, преди да се развихри зомби апокалипсиса с интересна динамика на семейните отношения като начало.  След дългогодишното планиране наистина е вълнуващо, че само след шест седмици ще споделим „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” със света”.

Спинофът на сериала „Живите мъртви“/ “The Walking Dead” (филм номер 1 по американската телевизия, предназначен за зрители на възраст 18-49 години), „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” ни отвежда назад във времето към началото на зомби апокалипсиса – време, в което светът търпи бързи промени, предизвикани от неизвестни причини, преди някой да е разбрал какво точно се случва… Време, когато добре познатият живот се променя тотално по начин, който никой никога не е могъл да си представи… Изпълнителни продуценти на „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” са Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро, Дейвид Алпърт и шоурънърът Дейвид Ериксон. Филмът е продукция на AMC Studios. В сериала, заснет в Лос Анжелис, участват Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни в ролята на  Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Елизабет Родригес в ролята на Лиза, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия и Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис.

AMC Global стартира в края на 2014 година и в момента се предлага в над 125 страни от Латинска Америка, Европа, Азия, Африка и Средния изток.

Реклама