Connect with us

Култура

Премиерният за България японски сериал „Най-голямата сестра“ – по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

Не пропускайте разгръщането на вълнуващата история от 20:30 часа

Интригуващ сюжет, драматичен обрат и много заплетени ситуации ще оставят зрителите пред малкия екран нетърпеливи за още от премиерния за България сериал „Най-голямата сестра“. Разгръщането на вълнуващата и вдъхновяваща история стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 16 септември и ще се излъчва в дните от вторник до петък, точно в 20:30 часа.

Действието се развива през 30-те години на миналия век, когато Цунеко е младо момиче, което живее щастлив живот като най-голямата от три сестри в любящо и грижовно семейство. Нещата се променят, когато баща ѝ умира след тежко боледуване. Преди това трагично събитие, той моли Цунеко да поеме грижите за семейството. Поради финансови затруднения майката на момичето решава да премести семейството в Токио, където живее бабата на Цунеко.

Младото момиче завършва училище в Токио и започва работа в малка публицистична компания като редактор. Водена от стремежа си да осигури спокоен, нормален и щастлив живот на близките си, тя започва да издава вдъхновяващо и увлекателно лайфстайл списание, което се превръща в задължителна книга за всяка жена, преживяваща периода на висок икономически растеж, успявайки да промени мисленето на цяло поколение жени в Япония. 

Не пропускайте да разберете още за трудностите и предизвикателствата, пред които е изправена главната героиня и как преодолява всичко в името на семейството си, в премиерния за България сериал „Най-голямата сестра“ – от 16 септември, точно в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement