Connect with us

Lifestyle

Преобрази Коледните подаръци в Коледни емоции с Wishio!

Avatar

Публикувано

на

Коледа наближава, а с мириса на ябълки и канела идва и вечно задавания въпрос – какво да подарим на близките си хора. Тази година, обаче, няма нужда да се чудите, нито да се притеснявате. Вместо скучните подаръци, които да събират прах, подарете спомени с Wishio!

Пазим спомени от празниците, заради уникалните преживявания и емоции с най-близките за нас, хора. Заслужава си да подарим преживяване, защото то оставя трайни спомени и защото Коледа е празник на споделеното време и емоции, които отделяме за най-близките си, така както те отделят своето за нас.

С Wishio избирате лесно уникален подарък за любимите хора. Независимо дали търсите подходящ подарък за своята приятелка или приятел, за своята майка или татко, оставяйки им под елхата преживяване, вие им подарявате възможността да изживеят красива и топла емоция и да създадат трайни и незабравими спомени с нещо  ново и неповторимо.

Хората са различни, за това за всеки един от тях, може да изберете съставките за най-топлата Коледа, под формата на адреналин, релакс, романтика, пътешествия, вкусотии или вдъхновение. Но най-вече според настроението и емоцията, която искате да им поднесете, за да остане за тях спомена от една неповторима Коледа.

Коледа за него под формата на адреналин-Предизвикателство за съзнанието. Свобода, писта и полет. Усещане за мъжество.

Advertisement

Коледа за нея под формата на релакс- Меден масаж и чаша чай спокойствие. Приятна и релаксираща атмосфера. Ухание на мед и мляко. Подарено лично време.  Свободата да бъде сама.

Коледа за нея и мама, под формата на вкусотии– Френски сладкиши с ухание на мама. Споделено време. Подарено щастие. Две най-добри приятелки – майка и дъщеря. Ухание на десерт.

Коледа за татко и приятели, под формата на пътешествие– Отлежали приятелства и огнени глътки. Завръщане към  младостта. Приятна обстановка. Бавно отпивани глътки. Шумни приятели и споделени спомени.

В сайта на Wishio са събрани над 300 преживявания, зад които стоят специално подбрани организатори с гарантирано високо качество на услугите.

Едно преживяване трябва да е толкова неповторимо, колкото са Коледите всяка година – за това може да добавите лично и персонализирано послание към избрания Wishio подарък и да го поднесете в специална празнична кутия.

Advertisement

Удоволствието да подариш ново изживяване се крие в това да поднесеш позитивна емоция на някой, когото обичаш. Избирането на подарък е съкровен момент, то е много повече от задължение и зависи изцяло от това колко добре познаваш специалния за теб човек. Подарявайки преживяване с Wishio, ти даряваш както на близките си, така и на себе си нови моменти на близост и щастие.

Твоята любов може да бъде приключение, защото това, което правим е по-ценно от  това, което имаме!

Wishio е тук, за да промени начина, по който подаряваш! Покажи на любимите си хора колко много означават за теб! Подари им спомен, подари им любов, подари им незабравима Коледа!!!

Continue Reading
Advertisement