Connect with us

Музика

ПРЕСЛАВА ПЕЙЧЕВА И ЯСЕН ВЕЛЧЕВ С МНОГО ПОП, ДЕНС И ФЪНК НА МОРЕТО

Avatar

Публикувано

на

preslava_p2На 15 август, петък, лятното настроение в The Lounge Bar, Свети Влас,идва сПреслава Пейчеваи Ясен Велчев от група „ТЕ“. Талантливата поп певица и изтъкнатият пианист и композитор ще гостуват на елитното заведение по покана на The Lounge Barи Event Zone.

Дуото, ще изпълни авторски песни и любими хитове, поднесени по един нов и различен начин. Гостите на заведението ще чуят на живо и последния хит на Преслава – „Среднощни хора“. За песента си лъчезарната певица казва, че“има лятно настроение и е доста фънки“. Текстът и мелодията са на самата Преслава, а аранжиментът, както на всичките й музикални проекти досега, е дело на Ясен Велчев. „Среднощни хора“ бързо стана популярна у нас и в Англия. Там парчето вече се разпространява на български и английски, в оригинал и ремикс.
Преслава Пейчева и Ясен Велчев са популярни не само с неизменното си присъствие на българската музикална сцена, но и с многобройните си телевизионни участия в различни формати.Музикантите са били на една сцена с имена като: Incognito, The Brand New Heavies, Джордж Дюк, Джон Лоутън, Лаура Вейн и Боби Кимбъл (Тото).
Начало на събитието е 23.00 часа.
Билети за концерта може да закупите на място на цена от 10 лв.
За повече информация: www.eventzone.bg и www.theloungebar.eu

Continue Reading
Advertisement