Connect with us

Събития

Прея, Преслава Пейчева и Теди Кацарова в благотворителен концерт за Иво

Avatar

Публикувано

на

28.04 Blagotvoritelen koncert

Историята на 13-годишния Иво е история, която мнозина от нас следят с вълнение и надежда. История, за която вярвам, че ще има щастлив край, който обаче зависи от нашата помощ!

Вече една година 13-годишният ИВО ИВОВ и неговото семейство се борят за живота му! За съжаление миналата година му откриха тежко и рядко заболяване, наречено “Неврофиброматоза-тип 2“. То е причината организмът му да образува тумори в Централната нервна система. Те са доброкачествени, но локацията им – животозастрашаваща. До момента са направени четири операции, три от които извън България и два контролни прегледа в Германия. Сестрата на Иво, Франческа, ми разказа следното: „Последният преглед беше миналия месец, изследванията показват, че един от туморите е пораснал с 6 мм. За да се избегне операция, му предписаха лечение с лекарство “Авастин 400“. Направени са две вливания, предстоят още две до следващият контролен преглед на 08.06.2015 г. Резултатът ще покаже какво предстои – операция или продължаване на лечението.“

ПРЕГЛЕДЪТ Е НА СТОЙНОСТ 5500 ЕВРО, А ЕДНА ДОЗА ОТ ЛЕКАРСТВОТО Е 1683,06 ЕВРО. СУМАТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЕРЕ ДО НАЧАЛОТО НА ЮНИ, Е БЛИЗО 18 000 ЛВ.
Сумата е непосилна за семейството на Иво…

Иво мечтае да стане известен неврохирург, за да спасява живота на хората. Иска да напише и книга, в която да разкаже своята история . Любител е на екстремните спортове, мечтае да стане състезател по моткрос. Дали Ивчо ще сбъдне мечтите си зависи от нас! Да подадем ръка на Иво!

Вход: 5 лв.
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА: POSTBANK, BG47BPBI79404078032501 – ИВО ИВОВ ХРИСТОВ

Advertisement

С подкрепата на:
AVART CREATIVE LAB
Du Mоulin
Emil Yordanov
ORSAY

Continue Reading
Advertisement