Открийте ни и в

Музика

Прея разкри своя огромен талант на първия си самостоятелен лайв

Avatar

публикувано

на

Прея разкри своя огромен талант на първия си самостоятелен лайв 141

Талантливата Прея остави без думи зрителите на първия ѝ самостоятелен концерт, според които силата на словото не е достатъчна, за да опише преживяването от изпълненията на певицата.

Прея излезе на сцената с музикантите Росен Ватев, Константин Ангелов, Божидар Василев-TromBobby и Евден Димитров, а публиката реагира бурно още с първото изпълнение. Харизматичната певица даде всичко от себе си и разкри огромния си потенциал. Сценичното поведение на Прея можеше да се сравни с такова на световна звезда със сериозен опит в изявите на живо. Беше очевидно, че младата изпълнителка е изключително отдадена на сцената, добре подготвена и развълнувана, а в същото време никой не усети притеснението и неувереността на дебютанта. Коментарите след концерта бяха – “…рядък талант, не мога да повярвам…”, “…Прея има страхотно бъдеще…”, “…това е само началото, представям си какъв ще е следващия концерт…”.

Музикалният талант на младата изпълнителка не се ограничава само с изпълненията ѝ на живо – още с първата си песен “Малките неща”, Прея показа, че на българската музикална сцена се случва нещо ново, различно и красиво. Тя е автор на текстовете на повечето си сингли, а необикновеният ѝ глас придава емоция и смисъл на всяка песен, която изпълнява. Певицата споделя, че за да изпее нещо, тя трябва да го  почувства и съпреживее. Доказва го и в последния си проект. Заедно с продуцентите си от Монте Мюзик и издателство Ентусиаст работи върху песента и видеото “Всички наши места”. Прея прочита книгата, която я провокира да направи красивия текст към музиката на Боян Христов. Борислав Бояджиев и Румен Бояджиев-син аранжират въздействащата балада, а младият режисьор Бойко Щонов, запален от книгата и музиката на Прея, създава красивото видео на “Всички наши места”.

Отзвукът след премиерата на песента е невероятен. Коментар под видеото в интернет гласи: “Всяка нота, всеки кадър, всяка съставка е приготвена прецизно и с много чувство и презентирана по специален начин. Това не е евтин полуфабрикат от бързата кухня. Има парчета, които си заслужават повторенията и това е едно от тях!”.

“Всички наши места” впечатли и един от най-добрите български диджеи – DiMO BG, който ѝ направи ремикс, а режисьорът Бойко Щонов вече работи върху ремикс версията на видеото.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“979″]Preyah Live Band - Terminal 1[/media-credit]

Реклама