Connect with us

Музика

Прея се завръща с ново хитово парче

Avatar

Публикувано

на

IMG 02791

Новият сингъл на Прея „Нюанси“ и видеоклипът към него излязоха и вече се радват на голям интерес и страхотни отзиви в мрежата. Певицата отново участва дейно в проекта, като е съавтор на текста заедно с Илия Григоров. Музиката е на Algoriddim и Илия Григоров, а зад аранжимента стои Algoriddim. В парчето участват Камерен оркестър Софийски солисти с живи инструменти и оркестрация от Румен Бояджиев-син. Песента описва противоречията като най-естественото в човешката природа и ни кара да гледаме на нещата от различни гледни точки.
Идеята на песента е перфектно уловена от режисьора на видеото – Виктор Антонов – Rikk, който чрез различни символики представя баланса между двете противоположности. Прея се гледа в огледалото и вижда детето в себе си, което с усмивка пее парчето заедно с нея. В ролята на момиченцето е дъщерята на известния певец Lexus, на име Асет. Монте Мюзик залагат на изчистено и красиво видео с много музикална и лека композиция, а изпълнението на 19-годишната изпълнителка е искрено и чувствено.
Половин година след дебютното си парче „Малките неща“ с участието на Били Хлапето, Прея продължава да твори и да участва активно в направата на проектите си, а синхрона между лейбъла и певицата не спира да ражда прекрасни резултати.

IMG_92081