Connect with us

Музика

Прея се качва на сцената на БГ Версия тази седмица


Avatar

Публикувано

на

Тази седмица специален гост на сцената на “БГ Версия” е Прея. Тя ще представи хитовете си заедно със своите музиканти в нова, неочаквано добра версия.

Прея е една от най-харизматичните и популярни певици на българската сцена.  В “БГ Версия” тя представя песните „Малките неща“ с Били Хлапето, „Всички наши места“, “Нюанси”, “Закъснявам, човек“, „Позволи ми да знам“ и “Забранен достъп“ заедно с музикантите Константин Ангелов (китара), Евден Димитров (бас), Богомил Енчев (барабани), Божидар Василев – TromBobby (тромбон и програминг) и ЛаТиДа (беквокали).

Идеята на БНТ и продуцентите от Монте Мюзик и БГ Радио е във всяко издание на “БГ Версия” да бъде представян популярен наш изпълнител. Уникалното в предаването е студиото, превърнато в сцена за мини концерт, който изпълнителят или групата подготвят и изнасят пред подбрана публика. Смисълът е хитовете на госта да прозвучат по нов начин, а почитателите да го видят в светлина, различна от стерилната атмосфера на видеоклиповете. Продуцентите ще накарат феновете да се почувстват още по-близо до любимците си, като ги допуснат и в автентично звукозаписно студио, където изпълнителите разказват на водещия Влади Зомбори повече за себе си, за музиката си и за любимите си български хитове.

Премиерното излъчване на “БГ Версия” с Прея ще бъде на 4-ти май– сряда, от 20 часа по БНТ HD, а за  тези които не успеят да се насладят на музиката и таланта на екзотичната изпълнителка следва повторение в събота, около полунощ по БНТ 1. “БГ Версия” винаги е на разположение на феновете си онлайн – във Facebook и канала на предаването в YouTube.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]_M0A61831[/media-credit]

Advertisement
Continue Reading
Advertisement