Connect with us

Музика

Прея с нов летен сингъл

Avatar

Публикувано

на

IMG 8502pr

Лъчезарното момиче на българската поп сцена Прея представя новия си сингъл “Позволи ми да знам”. Песента веднага грабва със свежия си ритъм и запомнящ се рефрен, а клипът със своята цветност и настроение ни кара задължително да се усмихнем, независимо колко изнервени, уморени или апатични сме.

Композицията на “Позволи ми да знам” е на Прея и Графа, а в написването на текста се включва и Илия Григоров. Режисьорът Васил Стефанов умело улавя игривата нотка в мелодията и я визуализира в цветното видео към сингъла. В него феновете ще видят Прея в четири коренно различни визии, като дивата не изневерява на очарователната си усмивка.

IMG_8448pr

Прея дебютира на музикална сцена след като подписва договор с лейбъла Монте Мюзик и сама създава музиката за сингъла си „Малките неща“ (с участието на Били Хлапето). Веднага след като песента излиза публиката и медиите осещат нейната уникалност и я оценяват с над милион гледания в интернет, а излъчванията й я правят най-въртяната българска песен в ефира. За кратко Прея се утвърждава и като предпочитан лайв изпълнител – със своето силно присъствие, интересен тембър и под звуците на китарата на Константин Ангелов тя прави концертите си незабравими за публиката. По покана на формацията Tri O Five тя е гост вокалист в изявите им на живо, а заедно записаха песента „Его“.

снимки: PR

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement