Connect with us

Музика

Пролетен приказен бал vol.2 : „Златната ера на суинга“ предстои

Avatar

Публикувано

на

Пролетен приказен бал ни пренася в златната ера на суинга с второ издание на 23 май, в Централен военен клуб

Второ издание на уникалното по рода си музикално-танцувално събитие, бележещо мащабен старт с “Пролетен приказен бал – Завръщане в епохата на суинга” – дебютно издание през Май 2022.

Приказните балове са едно истинско джаз преживяване със световно признатия тромпетист Михаил Йосифов и неговия бенд, включващ едни от най-изявените български джаз музиканти – Ангел Заберски, Борис Таслев, Атанас Попов, шармантната певица Джорджия Павлова, суинг звездата Велека Цанкова, зашеметяващите суинг танцьори от Lindy Hop Bulgaria.

Специалният гост-звезда в тазгодишното издание е Орлин Павлов, чиято почти неразкрита любов към джаза ще ни залее от сцената и ще ни остави без дъх на дансинга!
И не на последно място, приказният водещ Даниел Цочев, който ще ни изненада в ново музикално амплоа!
Пролетния приказен бал не е просто джаз концерт или танцувално суинг събитие, то е едно цялостно и различно пътешествие за любителите на красивата музика, елегантните нощни тоалети, и изкушаващите движения на суинга, които ни пренасят в една различна и много романтична епоха.
За начинаещите и по-неуверените от вас, Lindy Hop Bulgaria ще проведат безплатни блиц уроци по суинг, от 19:00 ч.

За да бъде пълно удоволствието от вечерта, на ваше разположение ще има два приказни бара и професионален екип зад тях, който ще задоволи и най-претенциозните ви желания, както и приказен food corner с вкусни изкушения!

Advertisement

Дрескод на вечерта: THE GREAT GATSBY
� За дамите – пайети, перли и пера, рокля (flapper dress), ръкавици, ярко червило!
� За кавалерите – смокинг, фенси чорапи, тиранти, ша̀по, джобен часовник!
� Конкурс за най-добрите в дрескода с уникални награди като: specialty coffee | уикенд за двама на брега на Черно море | подарък-ваучер от дизайнерски магазин за мебели | тоалет от водеща модна марка в България | ретро оригинални подаръци!

Идеята за Приказните балове се появява вследствие на успешната ни поредица музикално-визуални шоута “Приказки за джаза”, с над 15 издания в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен.

С интригуващата си развлекателно-образователна програма на български и английски език, “Приказки за джаза” не само успяват да привлекат нова публика към изкуството на джаза, но и възраждат традицията на танцувалните забави от 30 и 40-те години на миналия век. Не случаен е и изборът на място – балната зала на Военния клуб в София, създадена именно с тази цел.

Вашите места:
� � Ако сте страстни танцьори и фенове на Биг бенд звученето, за вас са предвидени удобни високи маси в близост до дансинга и бара.
� � За ценителите на красивата суинг музика, разполагаме със специално обособена зона с резервации на седящи места, намираща се непосредствено пред дансинга. Ще бъдете обслужвани от приказните ни сервитьори, както и от отделен бар, предназначен само за този сектор.
� Билети в мрежата на ЕVENTIM: https://www.eventim.bg/bg/bileti/proleten-prikazen-bal-vol-2-sofiya-centralen-voenen-klub-1352054/performance.html

КОНЦЕРТ ПРОЛЕТЕН ПРИКАЗЕН БАЛ vol.2 – Златната ера на суинга
Вторник, 23 май, 20:00ч
Отваряне на врати за безплатните блиц уроци по суинг – 19:00ч
Централен военен клуб
бул. Цар освободител 7

Advertisement
Continue Reading
Advertisement