Открийте ни и в

Събития

Пролетен приключенски дух завладява с музика на живо „Роден под щастлива звезда“

Avatar

публикувано

на

Пролетен приключенски дух завладява с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ 141

Пролетен приключенски дух е завладял тримата приятели от куклен спектакъл с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ и на 27 март (неделя) от 11:00 ч., те ще гостуват на Art & Tart. Приключенците ще разкажат на децата колко силно може да бъде приятелството и колко важно е да следваш смело порива на своето сърце. След спектакъла децата ще направят своя 3D картичка с мотив от представлението в творческата работилница на Здравка Кантарева – сценограф на „Роден под щастлива звезда“.

Представлението „Роден под щастлива звезда” – по текстове на финландската писателка Туве Янсон, е първото от трилогията „Приключения с кораб”. Авторската драматизация и режисура са на актрисата Маргарита Петрова. Героите и техният вълшебен свят са създадени от сценографа Здравка Кантарева. Песните и музиката са дело на Милена Великова и Сиана Атанасова. Цялата творческа програма, създадена от артистите, предоставя възможност за докосване до магията на театралното и музикалното изкуство.

Дата: 27.03.2022 г. (неделя)
Час: 11:00 ч.
Място: Art & Tart (гр. София, Зона Б-5, бл.9, вх. А)

Продължителността на представлението е 50 мин.

Продължителността на творческата работилница е 40 мин.

Вход: 12 лв. на човек/ за трима членове от семейство е 30 лв.

Facebook събития: https://www.facebook.com/events/331360638969514

Препоръчително е предварителното запазване на място чрез съобщение в страницата на организаторите – „Приключения с кораб“ или обаждане на 088 436 2832 (Art & Tart).

Реклама