Connect with us

Lifestyle

Пролетта ни носи свежа палитра от цветни визии

Avatar

Публикувано

на

Pic 3

снимка: ПР

Deichmann представя нови модели от кампанията „Colorful Life“

Моделите за топлия сезон са наситени с много цвят и добро настроение. Ще бъде пъстро и весело! На първо място, разбира се, са ярките цветове като зелено, оранжево, розово или синьо. В техен контраст фините пастелни нюанси като розе, люляк и мента носят мечтателна елегантност и хармония. Deichmann отново предлага богат избор на тренди модели, които се грижат за стилните ни тоалети тази пролет.

Чънки сникърите продължават да бъдат всеобщи любимци и желан аксесоар, независимо от повода. В пастелни или ярки цветове, едноцветни или в съчетание с бяло, допълват всяка ежедневна визия безпогрешно.

Pic 4

снимка: ПР

Advertisement

По привлекателност лоуфърите също заемат сред челните места в пролетната мода. Един небрежно-елегантен ежедневен стил, който се появява в меките тонове на сорбето.

Най-женствените модели – обувките на висок ток, са завръщат в нежна пастелна визия с много слънчево настроение. Този сезон се повявяват в няколко разновидности – елегантни с тънък ток, подходящи за официални поводи, и чънки модели, перфектни за незабравима вечер с приятели.

Pic 2

снимка: ПР

Тези и много други пролетни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com, както и във филиалите в цялата страна! Следете и профилите ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни предложения!

Advertisement