Connect with us

Кино

Противоположностите се привличат в „Стихии“

Avatar

Публикувано

на

ELEMENTAL ONLINE USE m328 152 pub.pub16.222 scaled

Можеш ли да вървиш срещу природата си?

Това лято е ще се развихрят истински Стихии. На 16 юни Дисни и Пиксар ще ни разкрият един невероятен, фантастичен град, където представителите на четирите елемента на природата – огън, вода, земя и въздух живеят заедно в хармония. Но извън цивилизованото гражданско съжителство, възможно ли е да бъдеш близък с някого, на когото причиняваш физическа болка със самото си същество?

Главните герои в Стихии са силната и огнена Пламена и забавният, но малко мекушав и носещ се по течението Лей, чието приятелство напълно преобръща представата на Пламена за самата нея и по-важното – поставя под съмнение досегашните ѝ вярвания и убеждения за света, в който живее.

Първият трейлър на Стихии ни запознава с Пламена и Лей и разкрива част от необикновения им свят, обещавайки поредния филм на Дисни и Пиксар, който ще ни порази с ненадминато въображение, уникална анимация и най-важното, с оригинална история, която ще впечатли малки и големи.

Стихии е вдъхновен от личната история на режисьора Питър Сон (Добрият динозавър) и по-специално  тази на неговите родители, които имигрират в Съединените щати от Корея през 70-те години на ХХ в. – история на двама влюбени, преследващи мечтите си в колоритния свят на Ню Йорк, където езиците и културите се обединяват.

Advertisement

Сценарият на филма е дело на Бренда Ше (Как се запознах с майка ви), продуцент е Денис Рийм (Колите 2, Добрият динозавър), а изпълнителен продуцент е творческият директор на Пискар Пийт Доктър (Таласъми ООД, В небето, Отвътре, навън).

Стихии се развихрят от 16 юни само в кината.

Continue Reading
Advertisement