Connect with us

Култура

Професия каналджия стартира по Discovery

Avatar

Публикувано

на

снимка: Warner Bros. Discovery

Изследвайте непознатото под краката ни в Професия каналджия с премиера по Discovery на 12 май от 22:00 часа.

По Discovery стартира изцяло нова поредица, която запознава зрителите с хората, които полагат огромни усилия да си изцапат ръцете, само за да поддържат чисти баните и кухните на всички останали.

Професия каналджия отвежда зрителите на пътешествие из остарелите, вековни канализационни системи в ключови градове в САЩ, които се поддържат от смели работници, които вършат работа, за която повечето хора не биха посмели дори да си помислят. От счупени тръби до запушвания, които подлютяват очите, тези работници вземат зрителите със себе си, докато се гмуркат дълбоко, за да направят всичко възможно, за да поддържат водата  в домовете ни чиста и тоалетните ни да не се запушват.

В епизодите на поредицата са документирани някои от канализационните системи на Ню Йорк, Ню Джърси и Охайо. Каналджийския водолаз Дон от Ню Джърси ще се спусне в бурните течения на канализацията. Той носи гумен костюм на стойност 3000 долара, снабден с 30-килограмова каска, за да се предпази от вредните химикали, които го заобикалят от всички страни. По-късно в епизодите аварийният отдел на канализацията в Маунт Върнън, Ню Йорк, се опитва да източи над метър канализационна вода, натрупана в мазето на жител на града. А в Кливланд екипът на канализационния район на Североизточен Охайо се опитва да почисти огромна купчина втвърдена утайка, наречена  от дъното на канализацията. Сред водолазите, включени в поредицата, е и Рик Саймън, който се бори с мазнината и утайките в канализацията на Кънектикът.

Advertisement

Професия каналджия е продукция на Discovery Channel от Anomaly Entertainment Corp.

Continue Reading
Advertisement