Connect with us

Мода

Професор, хореограф, лекар и политик дефилират в ревюто на DeFF

Avatar

Публикувано

на

deff

„РАВНОДЕНСТВИЕ“ е модният ревю-спектакъл, в който 12 успели жени, ярки представителки на 12-те зодиакални знака и с 12 различни професии, ще представят дебютната колекция на дизайнера Денислав Трандев – DeFF.

Подборът на тъканите, цветовете, аксесоарите и кройките на тоалетите е в равноденствие с хилядолетните закони на Зодиака и най-актуалните модни тенденции. Дрехите на всички участнички ще бъдат подарък за тях от дизайнера DeFF и от неговия меценат Гергана Ташкова, която финансира закупуването на висококачествени платове от чужбина и ръчната изработка на обувките за дефилето, които са неотменна част от тоалета.

Зодия РАК ще бъде представена от една от най-красивите българки, занимавали се с политика – Юлияна Дончева.

Достойно лице на ЛЪВА ще е професор Валерия Фол, която ще вмести артистичния ангажимент сред многобройните си пътувания зад граница, където чете лекции и научните си занимания у нас.

ДЕВАТА ще бъде представена от прима-балерината, по настоящем хореограф МАША ИЛИЕВА, чиито балетни образи възпламеняват сърцата на поколения българи.

Advertisement

А СКОРПИОНЪТ ще намери най-красивото си превъплъщение в лицето на ортодонта Румяна Маринова, която отдавна има свои почитатели по целия свят.

Нестандартната идея, която няма свой световен аналог, е на режисьора Стилиян Иванов и дебютанта в модата Денислав Трандев.

Continue Reading
Advertisement