Connect with us

Lifestyle

Прохлада в горещите летни нощи – мисията е възможна с Velfont

Avatar

Публикувано

на

Уникалните термо регулиращи протектори за възглавница и матрак Velfont са вече достъпни за българските потребители. Благодарение на вградената в плата технология Outlast®, тази интелигентна тъкан абсорбира топлината на тялото ни и я съхранява в микрокапсули докато достигнем индивидуалната си температура на комфорт по време на сън.

Микрокапсулите съхраняват излишната за нас температура докато спадне тази на тялото ни и по този начин създават усещане за свежест и прохлада. Веднъж отнел необходимото количество топлина, Smart fabric” започва да я освобождава, за да поддържа идеалния баланс и да се превърне в съвършения терморегулатор в леглото.

В същото време продуктът е изработен от памук и няма допълнителна непромокаема мембрана, която би могла да действа запарващо. Това позволя на кожата да диша свободно по време на цялата нощ.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“600″]vyzglavnica[/media-credit]

„Революционният протектор спомага бързото заспиване вечер и ни доближава към пълноценния, здравословен сън, поддържайки идеалната температура за тялото ни. Радваме се, че и с този продукт още веднъж затвърждаваме цялостната посока на бранда Happy Dreams – да се грижим за здравето на нашите клиенти като им предлагаме последните иновации и безапелационно качество, сподели търговският директор на Happy Dreams г-жа Дани Иванова.

Охлаждащите протектори са произведени ексклузивно за Happy Dreams в Испания. Пълната гама е вече налична в магазините на марката и онлайн, и се предлагат както за възглавници, така и в размери за матраци.

Охлаждането по време на сън запазва качеството на съня и предоставя възможността на тялото и мозъка ни да се възстановят от работата и стреса през деня. Добрата терморегулация увеличава времето на спящия прекарано в третата най-важна фаза на дълбок сън. Точно тогава тялото ни регенерира тъкани, наблюдава се растеж на костите и мускулите и засилване на имунната система.

Advertisement

Протекторът запазва качеството и удължава живота на матрака и възглавницата през годините на ежедневна експлоатация. Освен, че предпазва от натрупване на домашна прах, замърсяване, всички потребители трябва да знаят, че тялото на човек на средна възраст отделя средно около 30 милилитра течност по време на сън, която веднъж попаднала в леглото ни трудно може да бъде изтеглена и благоприятства развитието на бактерии, а оттам и алергенни състояния. За това и използването на предпазен протектор е задължително за запазване на здравословната хигиенична среда в спалнята.

Continue Reading
Advertisement