Connect with us

Музика

Пускат билети за втори балкон за ANASTACIA

Avatar

Публикувано

на

Anastacia Poster Round8

Anastacia-Poster-Round8Концертът на американската поп икона Anastacia на 16 април 2015 година е безспорно едно от водещите музикални събития тази пролет и интересът към него е наистина впечатляващ. Поради тази причина организаторите от Loud Concerts пускат в продажба втори балкон. Нека припомним, че визитата на суперзвездата е част от световното й турне “Resurrection Tour 2015”.

Билетите за втори балкон са на цена от 60 лева и влизат в продажба от понеделник, 16 март, в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Telenor, OMV, Picadilly.

Междувременно, Аnastacia даде интервюта за водещи български медии. В тях тя сподели, че няма търпение да посети страната ни, за която е чувала много хубави неща и се надява да има време да разгледа красивата ни столица.

Поп дивата иска публиката да се забавлява много на шоуто й, както и да остане с незабравими спомени от срещата си с нея. Обеща да изпълни освен песни от последния си студиен албум Resurrection, който е свързан с лични преживявания и за нещата от живота, така и вечните си хитове, които всички познават добре.

Изпълнителката сподели, че се чувства в прекрасна форма и че това, което вижда в бъдеще са още повече шоута, турнета и положителни емоции. “Не искам това никога да приключва”, сподели Анастейша.

Началото на концерта на Anastacia на 16 април в зала 1 на НДК е в 20.00 часа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement