Connect with us

Музика

Пускат допълнителни седящи места за концерта на Никос Вертис на 8 март

Avatar

Публикувано

на

снимка:ПР

Любмецът на българската публика с уникална сцена за концерта в София

Поради огромния интерес към концерта на супер звездата Никос Вертис в столичната зала “Арена София” на 8 март, ще бъдат пуснати в продажба ограничено количество седящи места с намалена видимост на цена 40 лв. за билет. Търсенето е огромно, а седящите места в залата за дългоочакваното събитие са напълно разпродадени преди повече от месец. Единствено свободни към момента са ограничен брой ВИП маси за терена, които се продават в системата на Ticketportal.bg. Пак там се пускат в продажба и допълнителните седящи места.

Специално за грандиозния концерт в София навръх 8 март в залата ще бъде издигната невероятна и супер ефектна сцена. Музикантите, с които звездата ще стъпи на нея ще бъдат разположени на 12 различни нива с височина от 2 до 8 метра. Основната сцена ще има “език”, по който Никос Вертис ще стига чак до центъра на залата, за да бъде пълно и още по-емоционално изживяването на хилядите фенове в “Арена София”.

Цялата визия на сцената ще бъде в обичайния за неговите концерти разчупен и ефектен дизайн – на много нива, с  многобройни видео стени и осветление.

Advertisement

За концерта на 8 март гръцкият изпълнител пристига с екип от 35 души, 25 от които са музикантите и беквокалистите му. След изключително успешния концерт на Никос Вертис у нас миналата пролет, гръцкият изпълнител обещава чудесно настроение за всички присъстващи и този път, и то навръх празника на жените – 8 март.

Continue Reading
Advertisement