Connect with us

Lifestyle

Първата изложба на дермокозметичния бранди VICHY

Avatar

Публикувано

на

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Photo 3 jpeg

снимка: Vichy

Нашата кожа е жизненоважен орган, изискващ истинска научна взискателност и медицински изследвания, за да запази и подобри своето здраве. На тази философия е основан емблематичният френски бранд Vichy, лидер на световната дермокозметична сцена, който подкрепя жените вече повече от 90 години. За да почете своята богата история и визия, брандът, препоръчан от над 50000 дерматолози по целия свят, организира уникална изложба в София – завладяващо изживяване за всички любители на грижата за кожата.

На 20 и 21 януари 2023 г. галерия Structura ще се превърне в една от най-съвременните лаборатории на Vichy и ще покаже някои от най-иновативните изследвания и новаторски продукти. Посетителите ще имат уникалната възможност да се запознаят с науката зад любимите си козметични продукти.

Потопете се в историята на бранда

Емблематичният бранд от групата L’Oréal е основан през 1931 г. от д-р Проспер Халер, който пръв открива лечебните свойства на термалната минерализираща вода Vichy. И днес брандът все още е здраво стъпил на своите научни корени. За него кожата представлява истински барометър на здравето, затова експертите на Vichy се стремят да я опознаят и да се грижат за нея. В първата по рода си изложба на дермокозметичен бранд посетителите ще имат възможност да разгледат  различните кътове за красота, както и „стаята за преживявания“, където ще могат да тестват различните формули и текстури на продуктите. Ще могат да научат повече за любимите си Vichy продукти, които са променили живота на мнозина, от формулите, които се грижат за справяне с пърхота до емблематичните серуми, които намаляват ефектите на стареенето върху лицето и които са от голяма помощ по време на определени етапи от живота, като например  менопаузата.

Advertisement

Уникални гами за различните типове кожа

Изложбата ще хвърли допълнителна светлина върху клиничните проучвания, проведени с хиляди жени и мъже с различни типове кожа, от различни етноси и възрасти, в които се крие тайната на здравата кожа във всеки етап от живота. Независимо дали са повлияни от хормонални промени, стрес или начина на живот, експертите на Vichy са адаптирали гами за различни жизнени цикли на кожата, от пубертета до менопаузата. В зоната на Liftactiv дамите ще научат какви специфични съставки и формули работят най-добре както за забавяне, така и за коригиране на видимите признаци на стареене. Следващият кът за красота ще бъде забавно и интерактивно ръководство за гамата Mineral 89, която съчетава най-високата концентрация на богата на минерали вулканична вода на Vichy с хиалуронова киселина за хидратиране и укрепване на кожната бариера.

Причината, поради която Vichy е първият избор на жени в менопауза, е известната гама Neovadiol, която впечатлява със своите мощни формули и видими резултати. Посетителите ще имат възможност да научат повече за въздействието на хормоналните промени върху кожата и как иновативните съставки могат да противодействат на ефектите от спадащите нива на естроген. И накрая, зоната на Dercos ще покаже научното решение на Vichy за проблемите на скалпа. Неговите революционни активни съставки и клинично доказана ефективност са това, което прави тази гама една от любимите на мъжете и жените по целия свят.

Изложбата е отворена от 14 до 19 часа през двата дни и няма да има такса за вход.

Разгледайте гамите на Vichy и се почувствайте мотото на бранда: ЗДРАВЕТО Е ЖИВОТ. ЗАПОЧНЕТЕ С ВАШАТА КОЖА.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement