Connect with us

Lifestyle

Първа серия с ретинол на Neutrogena на българския пазар

Avatar

Публикувано

на

Новата антиейдж серия с чист ретинол предлага 5 пъти по-висока ефективност срещу стареене (2), като се бори се с видимите признаци на стареене и с по-малко дразнене на кожата, благодарение на специалната си формула с чист ретинол, екстракт от мирта и хиалуронова киселина.

Ретинолът е съставка, смятана от дерматолозите за златен стандарт в борбата срещу видимите признаци на стареене на кожата, поаради изключителната си доказана ефективност и с впечатляваща научна подкрепа на високо ниво. Въпреки че терминът „ретинол“ обикновено се използва за различните форми, в които присъства витамин А в козметиката, тук ще говорим за чистия ретинол.

Лабораториите на Neutrogena имат повече от 25 години опит в иновациите и разработването на ретинол. Преди четвърт век те разработват първия стабилизиран ретинол в Съединените щати и към днешна дата имат проведени повече от 100 клинични проучвания върху 4000 доброволци и повече от 20 активни патента. Това е най-използваната марка ретинол от дерматолозите в САЩ(1).

RETINOL BOOST, СЪС СПЕЦИАЛНА ФОРМУЛА

Потребителите на антиейдж продукти търсят ефикасни формули, които да се справят едновременно с белезите на стареене, включително бръчки, разширени пори, хиперпигментация, като същевременно са нежни към кожата. Ретинолът има несъмнена ефективност, но е възможно да причини известен дискомфорт на кожата, като това може да бъде сведено до минимум с подходяща формула на продукта и правилна употреба.

Advertisement

Новата серия Neutrogena Retinol Boost е разработена в тази посока, като предлага формула, която е не само 5 пъти по-ефективна(2), но също така се понася добре от кожата, минимизирайки сухотата, зачервяването или сърбежа.

Тайната се крие в иновативната и ексклузивна формула против стареене, която прецизно съчетава три ключови, внимателно подбрани съставки:

  • Чист ретинол, който няма нужда от специално представяне. Тази формула съдържа точната доза чист ретинол, която предлага 5 пъти по-висока ефективност срещу стареене(2). Тази съставка стимулира регенерацията на клетките до три пъти след 48 часа(3) и увеличава производството на колаген три пъти за една седмица(3).
  • Екстракт от мирта, мощна съставка, която повишава ефективността на чистия ретинол, без да е необходимо да се увеличава концентрацията му, което води до по-мощна формула против стареене, която е и по-нежна към кожата.
  • Хиалуронова киселина, чудесна допълваща съставка към чистия ретинол, призната със способността си да хидратира интензивно и да изглажда, като повишава толерантността на кожата.

Тази иновативна серия за грижа за кожата на лицето ефективно се бори с няколко от видимите признака на стареене за по-здрав вид на кожата. Успокоява бръчките, намалява пигментните петна, подобрява стегнатостта и блясъка на кожата, намалява сухотата.

Най-важното е, че всичко това се комбинира във формула с добра поносимост(5), с точна доза чист ретинол, бавно освобождаван в кожата и подсилен от екстракт от мирта, заедно с интензивна хидратация от хиалуроновата киселина.

NEUTROGENA RETINOL BOOST:
ЧИСТ БАЛАНС, ЧИСТ РЕТИНОЛ. ПО-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ, ПО-МАЛКО РАЗДРАЗНЕНИЯ. 

Тази нова формула с чист ретинол доказва, че е възможно да получите формула с добра поносимост и все още да очаквате ефективно повлияване върху видимите следи от стареене. Ключът е в баланса, а тази специална формула балансира идеално нуждите на Вашата кожа с постиженията на науката.

Advertisement

Точно нужното количество чист ретинол, което да повлияе, без да навреди.

Пренесете този чист баланс и в ежедневието си, той е навсякъде:

  • Балансът между красота и сила.
  • Балансът между това, от което се нуждаем, и това, което искаме.
  • Балансът между това, което обществото налага, и това, което сме готови да дадем.

NEUTROGENA RETINOL BOOST Е ИДЕАЛНАТА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ СРЕЩУ ВИДИМИТЕ ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНE ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ НА ВСЯКО НИВО – КАКТО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ТАКА И ЗА НАЧИНАЕЩИ

Новата серия на Neutrogena включва три продукта:

  • Лек КРЕМ, който засилва регенерацията на кожата поради високата си концентрация на чист ретинол в диапазона (0,1%), което води до 47% по-малко бръчки, 48% по-малко пигментни петна и 45% подобрен блясък на кожата(7). Съдържа хиалуронова киселина и екстракт от мирта. Идеален за борба с различните признаци на стареене. В случай, че не сте използвали ретинол преди или сте имали непоносимост към него, можете да го въведете, като започнете с нанасяне 2-3 пъти седмично.
  • СЕРУМ, който незабавно успокоява кожата, благодарение на високата концентрация на хиалуронова киселина. Съдържа още екстракт от мирта и чист ретинол. Постига 40% намаляване на пигментните петна(6). Подходящ за употреба и през лятото, както и от мъже с ранни признаци на стареене, като бръчки и разширени пори.
  • КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР, с чист ретинол, екстракт от мирта и хиалуронова киселина, без аромат. Тази емулсия подобрява вида на кожата около очите, намалява мимическите бръчки и бръчки тип „пачи крак“.
Continue Reading
Advertisement