Открийте ни и в

Tехнологии

Първият магазин за ПОС терминали отваря врати в София

Avatar

публикувано

на

Първият магазин за ПОС терминали отваря врати в София 141

снимка: ПР

Европейска фирма за картови разплащания официално отваря първия си физически магазин в София на бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър.

Компанията оперира в България и на повечето Европейски пазари от 2013 г. насам, но едва тази година стартира откриването на физически магазини в най-познатите Европейски столици. Магазинът в София е третият, след Лондон и Амстердам, а до края на годината фирмата планира физически локации в Милано, Париж и Барселона.

Официалното откриване ще се отбележи с коктейл на 29 май 2018, на който се очакват някои от съществуващите клиенти на компанията, сред които шеф Манчев, ресторанти Дивака и Бодега,  Чичоне Панини Бар и Пекарна, а също и бъдещи клиенти и партньори.

В магазина, гостите могат да се запознаят отблизо с пълната серия от мобилни ПОС терминали и аксесоари, да научат повече за различните методи за приемане на плащания през терминал, интернет или през мобилното приложение на продукта.

Решението е интересно, както заради разнообразието от функции които предлагат терминалите – приемане на дигитален бакшиш, зареждане на мобилен ваучер, изпращане на искане за плащане, така и поради факта че получените средства пристигат моментално по специална онлайн сметка, откъдето търговеца може да ги изтегли с безплатно предоставената бизнес Mastercard.

Това прави продукта изключително привлекателен и ефективен за малки търговци, сезонни кафенета и ресторанти, както и бизнеси в обслужващия сектор като туристически агенции и тур оператори, рент-а-кар офиси, спа центрове и салони за красота и други.

Повече информация може да се получи в магазина на myPOS на адрес:  бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър, Лозенец или продуктовия уебсайт на www.mypos.bg

Реклама