Открийте ни и в

Спорт

Първо издание на Red Bull Homerun в Пампорово на 26-ти март 2022!

Avatar

публикувано

на

Първо издание на Red Bull Homerun в Пампорово на 26-ти март 2022! 141

снимка: ПР

Red Bull Homerun e уникално ски и сноуборд състезание, в което всеки навършил 18 години може да се включи. Участниците стартират по обувки, като в първия етап на надпреварата спринтират до точка, в която е позиционирана екипировката им. След като поставят ските/сноуборда си, състезателите се спускат по предварително обозначено трасе до финала.

ДАТА: 26 март 2022

ТРАСЕ: Връх Снежанка 1926 м нв – Студенец, Пампорово 1662 м нв

Дължина: 2 км 263 м отрицателна денивелация

Сред участниците в лудата надпревара тази година са състезателите по фрирайд ски Симеон Павлов и Боряна Павлова; приключенката Виолина Дамянова (@wanderful.nomads), градските момичета от Wild Berries, които предпочитат да прекарват времето си сред природата – Северина Митева и Деана Велкова, Red Bull атлетите Никола Абаджиев и Веселин Овчаров, както и много други фенове на зимните спортове.

Деян Славчев (Део) ще се погрижи всички присъстващи да не скучаят, като водещ на събитието.

Освен невероятни предметни награди предоставени от Red Bull в редовните категории ски и сноуборд, състезателят с най-креативен костюм ще получи очила Red Bull Spect, подходящи за каране в тежки зимни условия.

Сега е моментът да извадиш от гардероба си най-откаченото нещо, с което винаги си искал/а да караш, но някак само желанието не е било достатъчна мотивация да го облечеш

След попълване на регистрационна форма, всеки състезател може да получи стартовия си пакет за участие на 25-ти март след 16:00 ч. и на 26 март до 15:00 ч. от Информационен център Пампорово.

Ограничението за записване е 300 човека, така че побързай!

Реклама