Connect with us

Класическа

Радостта от музиката със Софийска филхармония през януари

Avatar

Публикувано

на

12.01 3

За да споделят радостта от музиката със своята публика, Софийска филхармония е подготвила един специален концерт с участието на феноменалната  корейска пианистка Йоръм Сон и диригента Бернхард Гюлер. Музикалният празник ще се състои на 12 януари в зала „България“ и ще даде вълнуващ старт на новата година.

Очаква ни един симфо-блус, симфо-чарлстон, джаз концерт, в който ще чуем произведения на Гершуин, Барбър и Бърнстейн. Ще се потопим в драматичната музика на Бърнстейн към един от шедьоврите на Елия Казан – „На кея“ с Марлон Брандо. Ще подтичваме след Гершуин по парижките авенюта и ще сънуваме сънищата на „Един американец в Париж“. Ще тъжим с чистата печал на Адажио от Барбър.

Само сега може да споделите този концерт с любим човек, като се включите в кампанията на Софийска филхармония „Подари концерт за Коледа“. Припомняме, че коледните предложения на Софийската филхармония дават прекрасна идея за подарък, като всеки, закупил 3 билета за концерти от програмата на целия творческия сезон, получава 20 % отстъпка.

Повече информация може намерите на http://sofiaphilharmonie.bg/bg/.

 Билети на касата в зала „България“, OMV и мрежата на Еventim.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement