Открийте ни и в

Кино

Разбивачът Ралф се завръща в “Ралф разбива интернета”

публикувано

на

Разбивачът Ралф се завръща в "Ралф разбива интернета" 137

снимка: ©2018 Disney. All Rights Reserved.

След като завинаги префасонира света на аркадните видеоигри в хита на Дисни от 2012 г. Разбивачът Ралф, лошото момче с голямо сърце Ралф се завръща за ново вълнуващо приключение, в което той и верният му другар Ванилъпи се впускат в необятните простори на интернета, който никога вече няма да бъде същият след тяхната разбиваща намеса.

Действието на Ралф разбива интернета се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Режисьори на Ралф разбива интернета са Рич Муур и Фил Джонсън, a продуцент е Кларк Спенсър, чиято работа вече познаваме от Разбивачът Ралф и Зоотрополис.

Ралф разбива интернета в кината на 2D и 3D на 23 ноември.

Реклама