Connect with us

Lifestyle

Развлекателният канал FunBox UHD вече e достъпен във VIVACOM TV

Avatar

Публикувано

на

SPI International и телекомуникационният оператор VIVACOM разширяват своето партньорство, добавяйки новаторския развлекателен канал – FunBox UHD, към VIVACOM TV. Програмата му включва документални филми, музика, спорт, изкуства и още много лайфстайл съдържание с невероятно визуално качество. FunBox UHD ще бъде достъпен за абонатите на интерактивна телевизия от VIVACOM като част от новия допълнителен пакет на оператора –  4K Ultra.

„Радваме се, че надграждаме нашето партньорство с VIVACOM именно с канала FunBox UHD, който е един от най-популярните в световен мащаб. Той предлага невероятно и първокласно UHD съдържание от водещи продуценти и дистрибутори от цял свят. Каналът е посветен на природата, начина на живот, изкуството, музиката и много други. Уверени сме, че абонатите на телевизионната услуга на VIVACOM ще прекарат много приятни моменти в компанията на FunBox UHD“, коментира Мурат Муратоглу, ръководител „Дистрибуция“ в SPI International.

В допълнение към FunBox UHD абонатите на VIVACOM могат да се насладят на редица други канали от разнообразното портфолио на SPI, включително филмовите FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars и FilmBox Arthouse. Също така е налична и широка гама от тематични канали като: FightBox, Fast&FunBox, DocuBox, Gametoon, FashionBox и 360 TuneBox. VIVACOM предлага и специална селекция от филми и сериали от програмния каталог на SPI чрез своя филмов пакет MAXI.

„Щастливи сме да стартираме излъчването на FunBox UHD – канал с невероятно визуално качество  за нашите абонати. Бихме искали да благодарим на партньорите ни от SPI за доверието им към нас. Нашата цел винаги е била да осигурим най-доброто качество на картината и звука в комбинация с разнообразно и качествено съдържание. Това беше един от основните двигатели за нас през тази необичайна 2020 г., когато надградихме нашата IPTV услуга с нов потребителски интерфейс и подобрено потребителско изживяване. Стартирахме и няколко нови допълнителни телевизионни екстри за нашите телевизионни клиенти като IPTV Mobility и IPTV GO, обновихме нашия интерактивен медиен портал TV GO, интегрирахме нови приемници (STB) за нашите DTH и IPTV услуги, и не на последно място, внедрихме нов Irdeto CAS за абонатите на DTH“ – коментира Евелин Илиев, експерт „Мултимедия и услуги с добавена стойност“ във VIVACOM.

Continue Reading
Advertisement