Открийте ни и в

Телевизия

“Различни хора, различни сватби – Америка” IV по TLC

Avatar

публикувано

на

“Различни хора, различни сватби – Америка” IV по TLC 141

снимка: PR

Докато повечето булки се обличат в бяло за най-паметния ден в живота си, в едно далечно кътче на Америка неподвластните на времето традиции отхвърлят класическия стил и го преобразяват с необичаен разкош. “Различни хора, различни сватби – Америкасе завръща с нов вълнуващ четвърти сезон, за да проследи как ромските общности превръщат традиционната сватба в екстравагантно събитие, наситено с експлозия от цветове и емоции. Потопете се в палитрата от пъстри нюанси, които обагрят огромните пищни рокли на булките и станете част от техните необикновени древни ритуали от 18-и август, 22:00 ч., по TLC.

Всеки епизод разказва по една история, разглеждайки в детайли не само традиционната, но и битовата страна на сватбите. Без значение колко пищно и бляскаво е едно събитие, то почти неизбежно е изпълнено с неочаквани, а и доста често драматични ситуации. В първите епизоди ще се запознаете с бурната страна на ромския характер, когато известната с необузданото си поведение сестра на младоженеца Уайти е поканена да присъства на сватбата. Проследете историята на тийнейджърка, която провежда тържество с надеждата да получи предложение за брак, и станете свидетели на конфликта между стриктна майка и нейната непокорна дъщеря заради предварително уреден брак.

Запознайте се с причудливия свят на ромските общности в Америка, които още от древни времена пазят своите безсмъртни традиции. Уредените бракове, пречистващите церемонии, ритуалът Воал на тъмнината, тайнствените обичаи и суеверията са само малка част от богатството на тяхната култура. И, разбира се, това, за което всяка булка мечтае – сватбената рокля. Пищна и зашеметяваща одежда, която недвусмислено превръща своята притежателка в принцеса, излязла директно от приказките.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]TLC[/media-credit]

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]TLC[/media-credit]

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]TLC[/media-credit]

Реклама