Connect with us

Мода

Рафаел Надал отново е световен посланик на есенната колекция за бельо на Tommy Hilfiger

Avatar

Публикувано

на

FA16 Nadal Underwear Campaign

снимка: PR

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, показа есенната колекция за мъжко бельо за 2016 г. Нейн посланик отново е световноизвестната тенис звезда Рафаел Надал. Кадрите на кампанията са заснети в Палм Спрингс, Калифорния, от фотографа Микаел Янсон с помощта на стилиста Шон Спелман.

Класическият стил на колекцията е освежен със съвременни кройки и завършващи детайли. Иновациите в дизайна представляват съчетание на качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Есенната колекция включва типичното райе на Tommy Hilfiger в червени, бели и тъмносини тонове, което присъства във всички модели.

За трети пореден сезон тенис звездата Рафаел Надал е посланик на колекциите бельо Tommy Hilfiger, костюми Tommy Hilfiger Tailored. Колаборацията с Надал стартира през есента на 2015 г. със секси турнир с неочакван обрат в Ню Йорк и продължи и през пролетта на 2016 г. с представянето на THFLEX – капсулната колекция за костюми Rafael Nadal Edition. Тя се завръща и през есента с обновена кампания и артикули.

Continue Reading
Advertisement