Connect with us

Кино

„Рая и последният дракон“ с нов вълнуващ трейлър!

Avatar

Публикувано

на

RAYLD Poster

След като през октомври 2020 година Дисни ни представиха новата вълнуваща история на смелата и вдъхновяваща Рая, дойде време завесите да бъдат повдигнати и да надникнем по-дълбоко в пленяващия свят, който ни очаква съвсем скоро. Новият трейлър на приключенската анимация Рая и последният дракон ни превежда през пътя на решителната млада героиня, която се нуждае от вяра, смелост и…едно бебе-мошеник, за да стигне до края!

Мирът по древните земи отдавна е нарушен и е време разбирателството и хармонията отново да възтържествуват. Новият трейлър на Рая и последният дракон ни показва великото приключение, след което светът трябва да се обедини. Тази мисия трябва да изпълни младата Рая, чиито неизмерима смелост и борбен дух я превръщат в най-достойната, избрана да бъде пазител на свещения драконовски камък и обединител на отдавна воюващите светове. Рая залага собствената си съдба на карта в търсене на справедливост и един-единствен дракон. Въвлечени в мистериозното пътуване, рамо до рамо с нея заставват необикновеното бебе-мошеник и неговите чудати приятели животни, ексцентричен саможив дракон и още много вълшебни създания, които ще направят приключението още по-цветно и специално.

Дали попаднали във вихъра на опасностите и надеждата за щастлив край, те ще се справят с най-важната цел в живота си? Или ще се изгубят безвъзвратно в неразгаданите тайни? И ще намерим ли отговор на най-важните въпроси: Дали наистина не трябва да вярваме на никого? Дали светът не е съсипан именно заради това? Ще разберем всичко и ще станем част от магическото преживяване с Рая и последният дракон съвсем скоро.

Режисьори на филма са Дон Хол (Легион) и Карлос Лопес Естрада (Смелата Ваяна, Героичната шесторка). Продуценти на Рая и последният дракон са Оснат Шурер (Замръзналото кралство) и Питър Дел Вечо (Замръзналото кралство, Замръзналото кралство 2).

Каним ви във вълшебния свят на Рая и последният дракон скоро в кината на 2D и 3D.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement