Открийте ни и в

Събития

Реализирай идея по време на One Architecture Week 2015

публикувано

на

Реализирай идея по време на One Architecture Week 2015 139

Международният фестивал за архитектура One Architecture Week 2015 стартира нова инициатива. В рамките на пет дни (21-25 септември, от 10.00-18.00 ч.) всеки, който има идея за събитие (презентация, дебат, спортно състезание, акция, представяне на проект, пърформанс, арт инсталация и т.н.), която може да се случи на Сцената на Марица (бул. Марица 104“), има възможност да я осъществи. За целта  One Architecture Week 2015 ще  предостави следната инфраструктура: сцена, проектор, озвучаване, екран, места за сядане и разпространение на информация към публиката на фестивала и партньорски медии.

Темата за 2015 г. е “При-общена река” и целта на тази акция е да привлече максимален брой хора към реката и да покаже потенциала за развитие на това пространство.

Изпратете своята идея за събитие, което да бъде проведено в дните на фестивала. От нас можете да разчитате на Сцената на Марица и пространството на Плажът на Марица. Запазваме си правото да откажем идеи, които противоречат на нашето разбиране за културно и толерантно общуване.

 

Програмата на фестивала може да бъде намерена на адрес: http://edno.bg/one-architecture-week-2015/festivalat

 

Повече информация:

edno.bg

www.facebook.com/onearchitectureweek

Билети: http://www.ticketlogic.bg/one-architecture-wee/27576

 

Реклама