Connect with us

Lifestyle

Революция в грижата за кожата – Mineral 89 крем

Avatar

Публикувано

на

Vichy Event Mineral 89 10

снимка: ПР

Новият крем Minéral 89 – грижата на бъдещето, която поддържа нивото на хидратацията, пристигна в капсула от далечната 2089 година!

ГРЕШКА, ГРЕШКА, ПРОПУСНАХТЕ СЕРУМА! ВРЪЩАНЕ КЪМ СТЪПКА ЕДНО! Представете си бъдеще, в което роботизиран глас ви предупреждава да не пропускате стъпки от рутинната си грижа за кожата, след като сензор установи, че сте пропуснали някое от шишенцата на рафта ви с козметика.

Вече имаме серум, който феновете никога не пропускат – серум №1 в света от Vichy, Minéral 89 booster – и сега официално беше представен новият крем Minéral 89 крем за интензивна хидратация в продължение на 72 часа, който допълва протокола за по-изпълнена, по-здрава и добре хидратирана кожа за 72 часа. И двата продукта следват мисията на Vichy за разработване на дермокозметични продукти с натурални съставки, които същевременно са високоефективни.

ПРИРОДАТА СЪЗДАВА, VICHY УСЪВЪРШЕНСТВА

Advertisement

Новият крем пристигна в синкавия дим на капсула на времето по време на вдъхновяващо футуристично регионално събитие, което потвърди статута на Vichy като бранд, който обединява най-доброто от два свята – миналото и бъдещето. Ако кажем, че бъдещето е подобрено минало, мисията на френския бранд от самото му основаване е да комбинира иновациите, науката и богатството на природата, за да даде възможност на всеки да запази здравия вид и красотата на кожата си.

Под мотото „Природата създава, Vichy усъвършенства“ е разработена и най-новата формула – тя завършва рутината след нанасянето на емблематичния Minéral 89 booster serum, давайки на всяка кожа, независимо от типа и възрастта ѝ, първия и най-важен фактор за здрав външен вид: оптимална хидратация и помощ за запазването на бариерната й функция.

2089-ТА СЕ ОБАЖДА!

Специално за този повод дерматолозите от 2089 се „телепортираха“ във футуристичната зала край планината Авала, близо до Белград, посрещайки над сто гости, инфлуенсъри и известни личности от четири държави от региона.

Добрата грижа е инвестиция в бъдещето на нашата кожа и трябва да мислим за това още днес – това е посланието на дерматолозите, които споделиха с гостите своите прозрения за това какво стои в основата на една добра грижа за кожата. Те обясниха какво се случва, когато авангардната наука се комбинира с уникалния дар на естествено минерализирана вода, която абсорбира богатството от минерали и микроелементи в продължение на хиляди години в контакт с магмените скали. Вулканичната вода Vichy е основната съставка на гамата Minéral 89.

Advertisement

НАУКАТА ЗА ЕКСПОЗОМА

„Кожата служи като естествена бариера между нас и факторите на околната среда като микроби, UV лъчи и замърсявания, но само добре хидратираната кожа може да се справи с това предизвикателство, като същевременно остане подхранена и свежа. Хидратацията е необходима и за поддържане на здрав и младежки вид с колкото е възможно по-малко бръчки и затова спокойно можем да кажем, че хидратацията е половината от здравия вид на кожата“, каза дерматологът д-р Мая Ковачевич.

Vichy също така е пионер в изследването на експозома и ефектите му върху кожата: наборът от фактори, които ѝ влияят през целия живот. „Замърсяването, липсата на сън, хормоналните промени и ултравиолетовата радиация, са отговорни за 80% от видимите признаци на стареене на кожата. Ето защо имаме нужда от продукти, които подпомагат хидратацията и защитават функцията на кожната бариера. Vichy успешно декодира влиянието на тези фактори и въз основа на това може да предвиди нуждите на кожата на всеки етап от живота“, каза Ника Томич, бранд директор на Vichy.

Vichy Event Mineral 89 9

снимка: ПР

МИНИМАЛЕН БРОЙ СЪСТАВКИ ЗА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ – 72 ЧАСА ХИДРАТИРАНА КОЖА

Advertisement

Силата на вулканичната вода и минерали на Vichy е подсилена с допълнителни съставки, от които кожата се нуждае. Чистата хиалуронова киселина осигурява хидратация и плътност на кожата, витамините В3 и Е стимулират производството на серамиди и осигуряват антиоксидантна защита, докато скваланът помага за възстановяване на бариерата и поддържа хидратацията. Благодарение на тази комбинация от съставки, крем Minéral 89 поддържа нивото на хидратация в продължение на 72 часа, докато бариерната функция на кожата е възстановена на 100%.

В допълнение към продукта, подходящ за всички типове кожа, кремът Minéral 89 се предлага и във вариант с богата текстура за суха до много суха кожа. Феновете на по-богатите формули са забелязали, че тази текстура се абсорбира незабавно, без да оставя лепкавост или усещане за „плъзгане“. Цели 97% от анкетираните споделят, че след 14 дни кожата им е подхранена и хидратирана, а 96% – че е приятно успокоена.

ТРИ СТЪПКИ ЗА ДОБРЕ ХИДРАТИРАНА КОЖА

Ако се чудите какво да използвате, серум или крем, отговорът е – И ДВЕТЕ! Бустер серумът осигурява незабавна хидратация и помага за подобряване на кожната бариера, докато кремът помага да се поддържа кожата хидратирана в продължение на 72 часа. За дамите този протокол се препоръчва за ежедневна грижа, но и като отлична основа за грим, а за мъжете като грижа след бръснене.

Стъпка 1

Advertisement

Първо почистете кожата, след това нежно нанесете две капки от ултрахидратиращия Minéral 89 booster, серум с гелообразна структура, който предпазва кожата от неблагоприятни външни влияния. Проучванията показват, че прави кожата по-пълна и 71% по-здрава, а нивото на хидратация се повишава с 41% след 30 минути.

Стъпка 2

Нанесете крем Minéral 89 за интензивна хидратация според вашия тип кожа (за всички типове кожа или с богата текстура). Поддържа нивото на хидратация в продължение на 72 часа и възстановява кожната бариера 100%, осем пъти по-бързо.

Стъпка 3

Нанесете Minéral 89 за околоочен контур върху деликатната зона около очите, за да помогне за укрепване на бариерата, изглаждане на фините линии и намаляване на тъмните кръгове.

Advertisement

Допълнителна препоръка за стресирана кожа е Minéral 89 серум с пробиотични фракции, който стимулира регенерацията на епидермиса и естествената защита на кожата.

Не чакайте роботите да ви напомнят за протокола за красота. Здравето е жизненоважно, така че започнете с кожата си и не забравяйте, че когато става дума за кожа, ние създаваме бъдещето точно сега. Нека съкровището на природата, създадено в далечното минало, опаковано в бутилки с помощта на най-новите зелени технологии и научни постижения, веднага да стане част от вашето ежедневие.

За повече информация относно продуктите от гамата Minéral 89 и останалите гами на Vichy, посетете: www.vichy.bg 

Continue Reading
Advertisement