Connect with us

Общество

Редки коли и печалби и „Безпощадни превозвачи“ по VIASAT EXPLORE

Avatar

Публикувано

на

снимка: © Beyond Rights

Затегнете предпазните си колани и се дръжте здраво за още един сезон на „Безпощадни превозвачи“! Най-дивата група камионджии се завръща, пресичайки безмилостния терен на западна Канада с по-големи задачи, внушителни машини и огромни вражди. Втори сезон на Backroad Truckers дебютира по най-мъжкия ТВ канал от семейството на Viasat Explore на 6 януари, петък, от 22:00 часа.

Веднага след това Семейство Матюсън – династия от три поколения аукционери на класически автомобили – се завръща с петия сезон на „Редки коли и печалба“. Нито едно превозно средство не е забранено и на търга идват различни видове, като терминът „класически автомобил“ непрекъснато се ревизира.

Автентични британски коли от рода на Aston Martin се преоткриват, запазени под ключ, наред с новите класики на пазара, като Ford Sierra Cosworth. Пазарът постоянно се променя, страстта – остава.

снимка: VIASAT EXPLORE

Advertisement

Безпощадни превозвачи: Премиера от петък 6 януари в 22:00 ч.

Затегнете предпазните си колани и се дръжте здраво за още един сезон на „Безпощадни превозвачи“! Най-дивата група камионджии се завръща, пресичайки безмилостния терен на западна Канада с по-големи задачи, внушителни машини и огромни вражди.

Въоръжени с арсенал от умения за отстраняване на неизправности и изпълнени с дързост, Големият Дони, Дейв, Дейл, Крейг и Анджела се борят помежду си и с майката природа, за да свършат работата. Независимо дали превозват спешни и жизненоважни товари в кратки срокове за големи пари или се опитват да отстранят и откарат превозни средства от трудни места, екипът ще има най-тежката си досега битка с кал, сняг и наводнения, подлагайки на изпитание смелостта и решителността си на всяка миля по пътя.

Редки коли и печалба: Премиера от петък 6 януари в 23:00 ч.

Advertisement

Семейство Матюсън са големи образи, династия от три поколения аукционери на класически автомобили – „Съществуват само начинът на татко… и начинът на татко“, казва синът Дейв.

В петия сезон проследяваме семейството, докато открива и продава на търг над 3000 класически коли през тази година – „Собствениците се сменят, но тези коли имат свой собствен живот“, казва главата на семейството Дерек Матюсън. Нито едно превозно средство не е забранено и на търга идват различни видове, като терминът „класически автомобил“ непрекъснато се ревизира.

Автентични британски коли от рода на Aston Martin се преоткриват, запазени под ключ, наред с новите класики на пазара, като Ford Sierra Cosworth. В непрекъснато променящия се пазар и едните, и другите не винаги носят големи пари на търг, но винаги има изгодни сделки.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement