Открийте ни и в

Кино

Рей между Люк Скайуокър и Кайло Рен в новия трейлър на „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Avatar

публикувано

на

Рей между Люк Скайуокър и Кайло Рен в новия трейлър на "Междузвездни войни: Последните джедаи" 141

Предателство, неочаквани съюзи и поне една възможна смърт – всичко това ни разкрива новият трейлър на Междузвездни войни: Последните джедаи. А най-голямaта изненада за всички фенове е възможността младият джедай Рей да премине към Тъмната страна, която бива загатната в дългоочакваното видео два месеца преди премиерата на Епизод VIII. Разбира се, феновете не остават разочаровани и от появата на Кари Фишър в ролята на принцеса Лея и Върховния лидер Сноук, който говори с гласа на Анди Съркис.

В първите кадри от новия трейлър виждаме и редица нови елементи във вселената на сагата, които моментално се превърнаха в тема на обсъждане сред феновете. Новите АТ-АТ машини с четири крака и меча на Рей, който свети в светлина като никой друг досега: бяло. Самият Люк Скайуокър, в чиято роля се завръща легендата Марк Хамил, признава в кадрите: „Срещал съм такава сила само веднъж досега. Тогава не се уплаших достатъчно. Но сега е страшно.“ Какво различава Рей от останалите джедаи, ще научим този декември. И ще разберем отговора на въпроса, който ще гложди феновете и зрителите по цял свят още два месеца – на чия страна ще застане тя – на Светлата страна, като последва учителя си, или на Тъмната, към която я изкушава Кайло Рен?

На 15 декември феноменът Междузвездни войни се завръща в киносалоните с най-новия епизод от поредицата Междузвездни войни: Последните джедаи. За първи път филм от поредицата ще има публична предпремиерна прожекция. Най-нетърпеливите зрители и фенове ще могат да гледат Междузвездни войни: Последните джедаи във всички големи киновериги още на 14 декември, като част от маратон, включващ специална прожекция на Епизод VII: Силата се пробужда, с който започна новата глава от фантастичната сага, и така да станат част от уникалната атмосфера на своеобразния празник, в който се превръщат първите прожекции на всеки един епизод на Междузвездни войни.

А тези, които предпочитат да се насладят на Междузвездни войни: Последните джедаи като самостоятелно изживяване, ще могат да направят това на втора ексклузивна прожекция. С билети за тази прожекция и маратона на двата филма феновете могат да се сдобият още днес.

Реклама