Connect with us

Събития

Рекорден брой зрители събра единственият български вентролог Димитър Иванов-Капитана

Avatar

Публикувано

на

AJ и Капитана фотограф Христо Карапеев

фотограф Христо Карапеев

Той бе в компанията на куклите Бай Тъньо и Ей Джей ТикТок, а кмета на стендъпа Георги Кючуков бе специалният гост в необичайното шоу 

Първото самостоятелно стендъп шоу на български комедиант в зала 1 на НДК донесе истински фурор на единствения роден вентролог Димитър Иванов-Капитана. На два пъти той изправи всички зрители в залата на крака и заслужи бурните аплодисменти на близо 2-хилядната публика.

Двата часа с „Необичайното шоу на Капитана“ в НДК минаха неусетно с чисто новите шеговити истории на Капитана в комбинация с най-култовите му комедийни монолози от „Беше ми 100лично“, „Образцов дом“ и „Хомеопатия за душата“. Гвоздеят на програмата стана вентрологичната част, в която по едно рамо удариха куклите Бай Тъньо и дебютиращият тийнейджър Ей Джей ТикТок.

Специален гост на събитието бе миналогодишният победител в наградите Golden Mic Stand up Comedy Awards, познат като „кмет на стендъпа“ – неподражаемият Георги Кючуков.

Advertisement

„Огромни благодарности за това, че ми позволихте да се докосна до такава емоция и сцена. Който е бил, е усетил енергията.“, написа Кючуков в социалните мрежи.

„Благодаря ви, мили хора, за това, че отделихте от времето си, за да изживеем заедно една незабравима вечер в зала 1 на НДК. Това беше моят дебют в тази зала, а вие бяхте най-яката публика. Никога няма да забравя този момент.“, сподели Димитър Иванов-Капитана в края на шоуто.

Следващото участие на Капитана е на 17 ноември в Лондон, а отново на родна земя ще го видим още на 30 ноември в Музикално-драматичният театър „К. Кисимов“ във Велико Търново със спектакъла „Хомеопатия за душата“. Следващите му гигове са на 14 декември в Бургас и на 16 декември във Варна с „Беше ми столично“ в клубовете HashtagSTUDIO. След безспорния успех в НДК „Необичайното шоу на Капитана“ тръгва на турне в началото на следващата година, а първи ще го гледат зрителите в Бургас, Варна и Пловдив.

Continue Reading
Advertisement