Connect with us

Музика

Ремикс CD албум с новия сингъл на Depeche Mode – “Where’s The Revolution”

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Една от най-значимите и влиятелни групи в света, Depeche Mode, ще издаде спeциален CD албум с ремикс версии на новия си сингъл “Where’s the Revolution”. Албумът, който включва оригиналната версия на сингъла плюс 4 ремикса, дело на Ewan Pearson, Algiers, Terence Fixmer и Autolux, ще излезе на 03/03 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. На 28/04 ще излезе и двойна винилова плоча на “Where’s the Revolution” с девет ремикс версии.

“Where’s the Revolution” е пилотен сингъл от предстоящия четиринадесети албум на Depeche Mode – „Spirit“ – първи студиен проект на групата от четири години насам. В България албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. „Spirit“ е вече наличен за предварителни поръчки в най-големия музикален магазин у нас www.musicmall.bg тук: http://bit.ly/2mhqnkA

“Spirit” е първият албум, по който групата работи с продуцента Джеймс Форд от Simian Mobile Disco (продуцирал артисти като Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys) и идва четири години след премиерата на суперуспешния проект „Delta Machine“ (2013, Вирджиния Рекърдс/Sony Music), който дебютира на върха в класациите за продажба на албуми в 12 държави.

Depeche Mode ще подкрепят новия албум с мащабно световно турне, а милионите фенове ще станат свидетели на поредните изключителни спектакли на бандата. Билетите за първата част от световното турне „ Global Spirit Tour“ са вече в продажба, а обиколката ще мине през 21 страни в Европа в рамките на 34 концерта пред повече от 1.5 милиона души. Европейският тур на Depeche Mode стартира на 05/05 в Стокхолм, Швеция и ще премине през най-големите стадиони на Стария континент. След това “Global Spirit Tour“ продължава със серия концерти в Северна и Южна Америка. Повече детайли и актуални новини за предстоящото световно турне на групата можете да намерите на www.depechemode.com.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement