Connect with us

Култура

Статираха предварителните поръчки на най-новата книгата на Рене Карабаш

Avatar

Публикувано

на

CoverPismatanaOmar

“Писма на Омар до бъдещата му съпруга” е новата нестандартна книга на писателката, поет и актриса Рене Карабаш. Освен с нея, тя поетично ще зарадва жителите на София, за празника на влюбените на 14-ти февруари, с Литературната инициатива “Писмата на града”

На тази книга е трудно да бъде сложен етикет или конкретен жанр. Това е книга-писмо. Епистоларна поезия в проза. Книга-опит да размие границите между любимата и Бога, между любимата и себе си. Това е книга за зрящите в тъмното.

Човек на име Омар пише и изпраща писма на бъдещата си съпруга, която още не е срещнал и която не познава. Не знае кога и къде ще се появи в живота му, не знае как изглежда и дали изобщо е родена. Тогава къде точно изпраща тези писма? Получава ли ги някой? Ще получи ли отговор от нея? Това са въпроси, които губят своя смисъл, потъвайки в дълбочините, в които този път Рене ни потапя, и ние неусетно започваме да се превръщаме в Омар.

Тези до болка откровени, любовни писма ни карат да се питаме дали Омар не търси своя изгубен Бог и дали едва когато станем съвършено цели и обикнем истински себе си, ще срещнем така мечтаната любов, която този път ще остане…

Отговорите на тези въпроси са скрити в 10-те писма в книгата. От кого обаче е 11-тото писмо? Разберете сами.

Advertisement

Предварителните поръчки на книгата стартират от 1-ви Февруари. Книгата може да бъде поръчана онлайн от сайта на Издателство “Жанет 45”, от Хеликон, Ozone и други онлайн магазини за книги.

Можете да поръчате книгата и от самата авторка с автограф, през страниците й в инстаграм (az.renekarabash), фейсбук (Рене Карабаш) и творческия й сайт (renekarabash.com) или от Pop up Econt: https://popup.econt.com/9420

Книгата ще е в по-добрите книжарници за Денят на Влюбените, което я превръща в перфектния подарък за празника!

“Писма на Омар до бъдещата му съпруга” със сигурност ще бъде налична на 14-ти февруари в обектите на Книжарница “Хеликон” в София, които са едни от местата, на които ще можете да се запознаете с инициативата “Писмата на града”.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement