Connect with us

Кино

Рийз Уидърспуун и София Вергара в ГОРЕЩА ГОНКА

Avatar

Публикувано

на

UTC 04164r

UTC_6-24-14_06453.CR2Този май в киносалоните ще връхлети един нов непробиваем тандем – Рийз Уидърспуун и София Вергара ще покорят сърцата на зрителите в най-новата екшън комедия ГОРЕЩА ГОНКА. И ако сюжетът за непокорното ченге и застрашения свидетел, които бягат от всички, не е нов за Холивуд, със сигурност тандем от две сексапилни жени е нещо, което ще остане в историята. Уидърспуун е носител на „Оскар“ и „Златен глобус“, а Вергара има четири номинации „Златен глобус“ за ролята си в комедийния сериал „Модерно семейство“. Режисьор на филма е Ан Флетчър, чието дело е и изненадващият кинохит отпреди няколко години „Предложението“.

В ГОРЕЩА ГОНКА Рийз Уидърспун влиза в ролята на полицайка от Тексас, която строго следва правилата и е много амбициозна. Възлага й се важната задача да опази съпругата на наркобос (Вергара), която е единствен свидетел по делото срещу мексикански наркокартел. Това, обаче, хич не се оказва лесно и въпреки, че на пръв поглед двете нямат нищо общо помежду си, скоро се оказват изправени срещу целия свят.

Още от първия трейлър на филма разбираме, че ГОРЕЩА ГОНКА обещава да бъде една истинска екшън комедия, подправена с латино привкус и горещи сцени.

Приключението на новия кинотандем преминава през шеметни преследвания, престрелки, прелъстяване, много хумор, сексапилни жени по секси бельо, корумпирани ченгета и грабващи окото мъже.

А как ще оцелеят всичко това, ще разберем в ГОРЕЩА ГОНКА от 8 май в кината.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement