Connect with us

Кино

Робърт Де Ниро и Мат Деймън с нова хитова премиера по FilmBox тази седмица

Avatar

Публикувано

на

thegoodshepherd 2

Новият месец идва с нови филмови премиери по каналите на FilmBox – „Добрият пастир” и „Двойно преследване“. Зрителите могат да гледат първия филм в сряда (1 април) от 23:45 ч., по FilmBox Plus, а вторият ще бъде излъчен в четвъртък (2 април) от 22:00 ч., по FilmBox.

„Добрият пастир“ разказва историята на Едуард Уилсън (Мат Деймън), който добре знае колко важна е секретността и това да бъдеш отдаден на честта, защото така е научен още в ранните си детски години. Острият ум на Едуард и безупречната му репутация го правят перфектният кадър за кариера в разузнаването и скоро той е вербуван от ЦРУ по време на Втората световна война. Непоколебимата му отдаденост към родината има цена и нито съпругата му Кловър (Анджелина Джоли), нито синът му могат да отклонят Уилсън от пътя, който ще го принуди да пожертва всичко в името на работа си. Не пропускайте екшън-драмата в сряда (1 април) от 23:45 ч., по FilmBox Plus.

„Двойно преследване“ е комедийна драма с участието на Сандра Бългок и Денис Лиъри в главните роли. Сюжетът на филма се върти около двойката– Франк (Лиъри) и Роз (Бълок) и нестабилния им начин на живот. Франк е крадец, а Роз – приятелката му от 7 години, иска да водят нормален живот.

twobythesea 1

Последната му работа включва да открадне ценна картина и след това да я продаде. За целта, Франк отвежда Роз на остров на брега на Нова Англия, но не всичко върви по план, защото по петите им тръгват група бандити, както и ФБР, търсещи открадната картина. Разберете как ще протече приключението им в четвъртък от 22:00 ч., на FilmBox.

 

Advertisement