Connect with us

Lifestyle

Розово за момче, синьо за момиче

Avatar

Публикувано

на

Zapoznayte se s nas 1

Странно или не, само преди стотина години разбиранията на хората са били различни – синьото се считало за женствен цвят, а розовото било по-популярно сред мъжете. Тази концепция е скрита някъде в историята, когато цветовете не са имали значение за пола… Ние ще се опитаме да променим сегашните разбирания.

Преплитайки думи и идеи как да бъде кръстен най-новият сайт за детски дрехи, избрахме името Pink and Blue. Не е случайно и както споменахме по-горе, в историята нито розовото, нито синьото, оранжевото, зеленото или пък лилавото са били част от половите разграничения. Днес нещата са малко по-различни. Потребителите обличат децата си в определени цветове и по този начин съзнателно или не ги учат от крехка възраст да определят според пола.

С най-новата платформа за детски дрехи – Pink and Blue ще се опитаме да преобърнем именно тези стереотипи. И тъй като изборът на детски дрехи е изключително труден, създателката на идеята и проекта – Румяна Иванова, споделя следното:

“Вярвам, че всеки от вас, натъкналите се на нашия сайт, се е сблъсквал с куп затруднения при обличането на малкия си човек. Изборът на правилните дрехи не е никак лесна задача. Малчуганите израстват бързо, цапат лесно и пазят сравнително рядко… А ние искаме те да се чувстват комфортно и облечени в удобство, докато подготвят всяка лудория, за да имат незабравимо детство, изпълнено с безгрижни игри.” 

Като майка на няколко деца Румяна се е сблъсквала с всички затруднения, които родителите изпитват. От това да подбира дрехи за всяко от децата си, до начина по който те самите ги примат и одобряват. Румяна споделя още:

“Създадох Pink and Blue с идеята да улесня други родители в същата ситуация. Исках това да е място, на което ще се предлагат красиви дрехи от хубави материи, подходящи за всеки бюджет. И освен всичко това, исках да създам удобно място за пазаруване, защото времето е безценен ресурс за всеки родител.”

Освен практични предложения за удобни детски приключения, в Pink and Blue ще се стараем да споделяме с клиентите си истории, идеи и съвети в блог секцията, която вече набира популярност и съдържание.

Advertisement

“Нашата цел не е продажба. Нашата цел е да останете доволни, а дрехите да са с послание #слюбовкъмдецата, казва още създателката на платформата.

Pink and Blue е най-новата платформа за продажба на детски дрехи. Създадена е с идеята да разчупи разбиранията на потребителите и да улесни избора на родителите. Екипът на Pink and Blue все още е сравнително малък, но въпреки това се грижи отлично за обслужването на клиентите, доставката, управлението на онлайн магазина и поддържането на социалните профили. Pink and Blue е идея, която ще разширява своите граници и ще подпомага различни социални каузи.

Continue Reading
Advertisement