Открийте ни и в

Музика

Рок легендата SMOKIE гостува във Варна и Бургас

Avatar

публикувано

на

Рок легендата SMOKIE гостува във Варна и Бургас 141

Ексклузивно във Варна и Бургас гостува рок легендата SMOKIE. Определени като феномен в музикалната история в книгата на Гинес, SMOKIE държат първите места в топ чарт класациите цели четири десетилетия. С хитове като „Living Next Door to Alice“, „Lay Back in the Arms of Someone“, „If You Think You Know How To Love Me“, „Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me“, „Oh Carol“ и още много други, SMOKIE завладяха цяла Европа, Америка, Китай и чак до Южна Африка. Световноизвестни и обичани от поколения наред, те продължават да издават нови албуми и да пътуват в различни краища на света за турнета. Само до 1997 година имат 30 милиона продадени албума. През 2003-та издават компилацията „The Ultimate Greatest Hits Collection“ и взимат златна и платинена награда за албум в Европа.

През 2017-та SMOKIE включват за първи път Варна и Бургас в световното си турне. По покана на организаторите от EventsJar българската публика ще има възможността да се наслади на уникален концерт и да чуе на живо хитовете от последните десетилетия до днес. Феноменът SMOKIE ще бъде на 7.12 в ДКС Варна и на 9.12 в Държавна Опера Бургас.

От днес стартира продажбата на билети. Само от 15.05 до 22.05 можете да закупите ПРОМО БИЛЕТИ по 30лв от всички ценови категории за Варна! За Бургас бройките са ограничени, концертът е специално камерно изпълнение и първите 50 билета са по 30лв.

Побързайте да вземете билет за SMOKIE на невероятна промоция. Редовните цени на билетите са от 40 до 80лв.

Билети можете да намерите на касите на ДКС Варна, Държавна Опера Бургас и онлайн на Ticketpro.bg.

Реклама