Открийте ни и в

Музика

Рут Колева ‒ интимна с лятото в MOVING ON

Avatar

публикувано

на

Рут Колева ‒ интимна с лятото в MOVING ON 141

снимка: ПР

Рейчъл Роу и Зуи Хашмонай замесени в новия проект на Рут

Moving On подава нова доза Рут ‒ такава, каквато я харесваме: безгрижна и безгранично талантлива.  Moving on пристига след международния успех на Kiss My Attitude и представянето на Рут Колева в South by Southwest в САЩ като единствения участник от България.

Moving On отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров.

Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип.

Музиката на Moving On е композиторското виждане на звездния тандем  Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път „произвеждат“ хит за Рут след работата им по великолепната Oceans.

Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото: „Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично споделя Рут. В текста на Moving On е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми“.  

Moving On се разпространява чрез „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на световния музикален гигант WARNER MUSIC INTERNATIONAL