Connect with us

Кино

„Сами вкъщи“ ще има продължение; Излиза на екран в петък

Avatar

Публикувано

на

Poster SecretLifeОfPets

След като „Сами вкъщи“ извоюва на създателите си световен бокс офис от над 400 милиона щ.д., като филмът тепърва излиза на много международни пазари, Illumination Entertainment и Universal Pictures обявиха официално премиерна дата на продължението на анимационната комедия през юли 2018.

„Сами вкъщи“ тепърва ще нахлуе и в българските кина, където се очаква да спечели сърцата на всички любители на животните, а и не само на тях. Интересът към филма се доказа безспорно и от над 2000 посетители на лимитираните предпремиерни прожекции на филма в Cinema City, Cine Grand и Екоплекс Пловдив.

„Сами вкъщи“ разказва историята на Макс (с гласа на Орлин Павлов), който живее в сърцето на Манхатън с любимата си стопанка Кейти и е готов на всичко, за да бъде до нея. Когато един ден Кейти се връща у дома с ново куче – спасеният от улицата Дюк, Макс се чувства застрашен от този огромен и неконтролируем нов любимец, който моментално си присвоява леглото, храната и играчките му. Конфликтът между двамата се пренася на улицата, където Макс и Дюк попадат на банда улични животни, изхвърлени някога от стопаните си и търсещи отмъщение, и техният побъркан главатар Снежко. Новоизлюпените „братя“ Макс и Дюк ще трябва да намерят пътя към дома – не и без помощта на приятелите си от кооперацията, и да оцелеят сред предизвикателствата на градската джунгла… и всичко това, преди Кейти да се прибере у дома. Компания на Макс, Дюк, Снежко и Кейти в този безспорен летен хит правят наглед миловидният померан Гиджет, оптимистът Мел, саркастичният дакел Бъди, лакомата котарана Клои, самотният орел Тибериус и много, много други.

„САМИ ВКЪЩИ“ е в кината на 2D и 3D на 5 август.

Continue Reading
Advertisement