Открийте ни и в

Музика

“Само моя си” – новото парче на Александър Байчев

публикувано

на

"Само моя си" - новото парче на Александър Байчев 137

снимка: ПР

Това е песен, на която не можеш да устоиш – четвъртото самостоятелно парче на любимецът на публиката от „Гласът на България” Александър Байчев. Модерното поп звучене, завладяващият текст и стилно заснет клип са дело на страхотен екип професионалисти.

Песента „Само моя си” разказва за търсенето на истинската любов – изпепеляваща и вечна. Текстът е написан от Елена Брусарска, чиито лирики докосват душевността на слушателите по необикновен начин. Музиката е дело на Александър, а аранжиментът – на Християн Иванов

В настоящия проект се включва и футболистът Ваня Джаферович. Той не просто участва във видеото, а е натоварен с изпълнението на част от текста – роля, която очевидно му приляга отлично. Съпругата му Евгения също се включва в работния процес, гримирайки участниците във видеото. Режисьор е Алекс Борназ, а оператори – Петър Симов и Робърт Уау. Специални благодарности талантливият поп изпълнител отправя към екипите на Angel Steps, Kids Art Center и Васил Бърнев.

Александър Байчев завършва Националната музикална академия “Панчо Владигеров” в класа на Алис Боварян, специалност “Поп и джаз пеене”. Зад гърба си има над 40 награди от национални и международни конкурси. Той е и един от вокалите в момчешката банда “Групата”, която изгря на музикалната сцена през 2007 година и остави запомнящ се албум след себе си.

През 2011-та Александър бе сред финалистите в телевизионния формат „Гласът на България”, а през миналата бе участник и в нашумялата продукция „Пееш или лъжеш”. От 2010-та преподава активно пеене, а една от последните му роли е на лектор в НМУ  “Любомир Пипков”.

Реклама