Connect with us

Lifestyle

Саро събра на изискана вечеря звездни гости

Avatar

Публикувано

на

IMG 6684

Снимки:Стефан Димитров/CAPO

С официално откриване най-новия ресторант в идеалния център на столицата рестрант „ Саро“ показа пред много гости своята дизайнерска атмосфера и полъх на средиземноморието.

Направен със старание и внимание към детайла, в ресторант „ Саро“ може да се потопите в традиция и модерност, които се срещат, преплитат и създават една уютна, стилна и комфортна среда, в която всеки един може да намери своето място и да прекара част от деня си, било то за делови обяд или романтична вечеря. Място с безупречност и умерена есктравагантност в избора на меню, приготвено и поднесено от внимателно подбран екип под направление на шеф Светлин Иванов.

Да поглезят своите сетива в средиземноморския „Capo“, и да уважат домакините дойдоха Любен Дилов – син в компанията на четири прекрасни бизнес дами и неговия неизменен приятел Хисто Сираков, до тяхната маса на прекрасната кухня и вино се наслаждаваха проф. Любомир Стойков , в компанията на очарователната си съпруга и Наталия Гуркова, Ирина Папазова , организаторката на Sofia Fashion Week Мария Бонева и вечно усмихната Боряна Баташова.

Сред гостите забелязахме и ПР-ът на звездите Атанас Лазаров,който тъкмо се беше върнах от Кайро и обсъждаше впечатления с Радост Драганова от „ Мармалад“ по бТВ и бизнесдамата Мирела Ненчова, която от своя страна беше дошла с подарък за собственичката на ресторанта Силвия Минкова. Калин Сърменов беше в компанията на Весела Илиевa от „ Юник Естейт“. Гостите бяха посрещнати с уиски Джони Уокър, поднесено по атрактивен начин от хостесите на бранда. Сред господата видяхме Денди, Владимир Иванов, параолиемпицът ни Михаил Христов, който беше в компанията на очарователната си годеница.

Advertisement

Изпълнителната директорка на ПИБ Мая Георгиева също уважи изключително стилното събитие.

img_6682

Снимки:Стефан Димитров/CAPO

Огромно впечатление направиха сервитьорите и управителите, които бяха облечени в облекла отпоследната колекция на ETRO. Цялата концепция и интериор са подчинени на концепцията на марката Etro Home. Дамаските, аксесоарите , лампи икерамика са от последната колекция Лято 2016 и представят духа на една от водещите италиански марки в текстила. Изискана атмосфера, невероятна кухня и сервиз , всичко това ви очаква в медитериан ресторант „ Саро“ / Съборна No.14, /.

Може да направите своите резервации на : 0882 50 60 50

Advertisement
Continue Reading
Advertisement