Connect with us

EDM

Свежи изненади допълват програмата на Фестивал на цветовете

Avatar

Публикувано

на

Остават само два дни до третото софийско издание на Фестивал на цветовете, което ще се състои на 2 юли на открито в Sofia Ring Mall. Освен цветните експлозии, които ще съпътстват всеки час на фестивала, допълнителна емоция ще донесе и пухкава цветна пяна, която ще бъде изстрелвана към публиката.

Към музикалното шоу, което организаторите са подготвили с изпълненията на Pavell & Venci Venc’,The Top Stoppers, DIA, Михаела Маринова и Кристиaн Костов от X Factor, Sofia Cartel, DJ Nik Kolev и 777, Дияна Панчева – DIYAH и Super Sholo, ще се присъединят и артистите на цирк Fireter с цирков уъркшоп. Всеки, който желае пък, ще може да се сдобие с безплатен временен индийски татус – мехенди, изработен с къна от естествени багрила.

Най-цветното събитие на София ще започне в 13:30 часа и ще продължи до 23:00 часа. Билети за фестивала могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

Линк към билети в Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/festibal-na-cbetobete-2016-sofia-tba-420702/event.html

Линк към страницата на Фестивал на цветовете във Фейсбук: https://web.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria/?fref=ts

Advertisement
Continue Reading
Advertisement