Connect with us

Lifestyle

Световни титли за две български момичета на Little Miss World 2016

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Във финала на най-престижния международен фестивал за красота и таланти Little Miss World 2016   две момиченца от малки български градчета представиха България: Ралица Николаева – на 9 години от Козлодуй и Марина Георгиева – на 6 години от Твърдица. Тази чест и отговорност те заслужиха като  носителки на титлата Малка Мис България 2016 в своите възрастови категории.

Децата прекараха една незабравима седмица на морския бряг край Солун заедно с представители на над 20 държави, с които вече ги свързва искрено приятелство.  Във Вечер на нациите деца и родители представиха родните си страни-българската делегация, облечена в народни носии разказа за България и впечатли с колорита на традиционни български деликатеси и напитки.

Кметът на Солун получи символично послание и подарък от кмета на Твърдица, предадени от малката Марина, а Ралица подари на организаторката на фестивала и на кмета оригинално българско розово масло.

%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d1%80%d1%8a%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%bb

снимка: PR

Advertisement

В деня, посветен на екологията Марина представи своя рисунка – по детски мил и непринуден разказ за помощта към животните. Ралица беше нарисувала атомната електроцентрала в родния си град и  растенията около нея, а в своята защита наблегна на природно чистата енергия и природа и как тя самата помага на своя дядо в отглеждане на пчели които допринасят за поддържане на екологичното равновесие.
Финалното гала-шоу започна с дефиле на участниците в национални костюми, продължи с представяне на талантите, шоу в тематични костюми – флората на родната страна и завърши типично по гръцки със сиртаки и деца, облечени като гръцки богове. Марина представи костюм обсипан с български рози, а Ралица накара публиката да затаи дъх при нейното изпълнение на песента „Детска планета“.

С блестящото си изпълнение Ралица Николаева   спечели статуетка „Best talent 2016“ за най-добър талант в категория „Вокал“, а на финала спечели титлата Mini Miss World 2016 Princess в категория „Талант“

В най-малката възрастова група Марина Георгиева стана  Tiny Miss World 2016 Princess в категория „Модел“

Continue Reading
Advertisement